• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nu yerin dibine soktu: Senin azıcık utanman var mı?

Yeniakit Publisher
2023-04-25 19:12:00 - 2023-04-25 19:13:27

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şanlı, çektiği video ile CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tokat gibi bir cevap verdi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şanlı, İstanbul'a hizmet etmek yerine şehir şehir dolaşan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu çektiği video ile yerin dibine soktu.

"Benim rahmetli dedemin de camiye gittiğini kimse bilmezdi ya da babamın da gittiğini bende bilmiyorum görmüyorum" diyen İmamoğlu'na cevap veren Ahmet Şanlı, "Babanın camiye gittiğini kimse görmemişse, dedenin camiye gittiğini kimse görmemişse senin ifadenle söylüyorum Ekrem İmamoğlu... Ulan deden baban camiye gitmiyor demektir" dedi.

İmamoğlu'nun Bursa ziyaretinde cuma namazı kılacağını milletin gözüne sokarcasına kente astırdığı afişlerle duyurduğunu hatırlatan Şanlı, "Bak biz sen gittiğin zaman görüyoruz. Bursa'da astığın afişi görüyoruz afişi. Bilbord yaptıran, afiş astıran sen değil misin? Azıcık utanman var mı?" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ÇEREFLİOĞLU

TERBİYELİ İNSANLAR İYİ VE KİBAR KONUŞUR DEDESİNİ BABASINI NİYE KATIYORSUN SENİNDE DEDEN VAR BABAN VAR LAF SÖYLETEMEZSİN GERİ ZEKALI AİLEYİPRPOGANDA DAHİL EDİLMZ

resat

,,nasıl olsa milleti dini bilgiden yoksun kıldınız ,salla gitsin ,beşvakit namaz farzdır ,farzlar aleni yapılır, nafileler gizli yapılır ,ALLAH ile benim aramda ,sana ne ,benim kalbim temiz klişesinini ezberledik ,bunları yutan müslüman varsada iyi düşünsün , seçimden sonra yine dini faliyetlerde bulunuyormusun, ingiliz elçisiyle bogazdaki yemekte onu islamamı davet ettin ,yoksa bakmayın siz benim seçim öncesi yaptıklarıma .benim sAFIM BELLİ DEMEK İÇİNMİ BULUŞTUNUZ ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23