• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'na soğuk duş! Günler sonra gittiği yerde vatandaş böyle rezil etti

Yeniakit Publisher
2023-06-13 20:25:00 - 2023-06-13 20:27:32

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yanan 6 katlı binaya günler sonra giderek poz veren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir vatandaş "Yeni mi geliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu verdiği cevapla yılışık tavır sergiledi.

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü yangın çıkan 6 katlı iş merkezi CHP'li İBB'ye bağlı itfaiye yüzünden ancak bugün söndürülebildi. İtfaiyenin saatler sonra müdahale ettiği, çökmeler nedeniyle yıkım çalışması da yapılan binayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

'Yangın bitti, yeni mi geliyorsunuz?' 

Açıklamanın ardından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışanları selamlayan İmamoğlu'na farklı bir binada faaliyet gösteren iş yeri çalışanı tepki gösterdi.

Çalışan, 'Yangın bitti, yeni mi geliyorsunuz?' diyerek seslendi. İmamoğlu, 'Seni duyamıyorum, yakına gel' diyerek her zamanki yılışık tavrını sergiledi.

İmamoğlu: Yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur

Bunun üzerine çalışanın İmamoğlu'na 'Haydi tatile, tatile' dediği duyuldu. İmamoğlu ise "Gelemiyor, ancak konuşuyor, senin yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur" sözleriyle vatandaşa karşı itici bir üslupla karşılık verdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

bunların ismet diye bir başkanları vadı, oda bunun gibi işine geleni duyardı ,gelmeyeni duymazdı, bunlarda bu durumlar irsi demekki ,

no eko no eko bay bay eko.

işine gelmeyeni duymaz.. ayakları yorulurmuş. seçim öncesinde oy devşirmek için tıngır tıngır dolaşırdı ama. ay parçam nur parçam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23