• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu ve Yavaş 13. cumhurbaşkanı ilan etmişti! Kılıçdaroğlu bu noktaya geldi

Yeniakit Publisher
2023-05-15 03:38:00 - 2023-05-15 03:42:26
İmamoğlu ve Yavaş 13. cumhurbaşkanı ilan etmişti! Kılıçdaroğlu bu noktaya geldi

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tarafından henüz sonuçlar belli olmadan millet iradesi yok sayılarak 13. cumhurbaşkanı ilan edilen Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, başarısızlığını yaptığı açıklamada böyle duyurdu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifaktaki partilerin genel başkanlarıyla birlikte seçim sonuçlarına ilişkin basın açıklaması düzenledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından masaya dahil edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın millet iradesini yok sayarak sonuçlar belli olmadan 13. cumhurbaşkanı ilan ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başarısızlığını kabul ederek ikinci tura göz dikti.

Kılıçdaroğlu bu kez ikinci tur için aynı söylemi kullandı

Seçimleri ilk turda bitireceklerinin altını çizerek her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük fark atacaklarını iddia eden Kılıçdaroğlu bu kez de "Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız, bunu herkes görecek" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamadı. Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız, bunu herkes görecek"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aga

Bunların topu da sopalik Bu kadar embesil olamaz ama bu kimliksizler maalesef her  olurlar bu lağım çukurlarında

Barış

Bay bay kemal kim kime iftira attı senmi RTE mı sabah akşam yalan iftira atan sensin RTE verdiğin tazminat bunun göstergesi RTE yine yeniden Başkomutan nokta
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23