• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu böyle pohpohladı! 'Sayın cumhurbaşkanım...'

Yeniakit Publisher
2023-03-26 15:28:00 - 2023-03-26 16:43:11

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmesi şartı olarak masaya Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak sunduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sık sık 'Cumhurbaşkanım' diyerek hitap etti.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etme şartı olarak 6'lı masaya sunduğu isimlerden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi Açılış Töreni'ne Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılıçdaroğlu'na 'cumhurbaşkanım' diyerek hitap etti

Törende konuşan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu için sık sık 'cumhurbaşkanım' diyerek bahsetti. İmamoğlu'nun anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerisinde kalan, defalarca kez üst üste seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu için 'cumhurbaşkanım' şeklinde hitap etmesi CHP'nin algı operasyonunu gözler önüne sererken görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu için şöyle konuştu:

Dün Mansur Başkanım güzel bir uyarı yaptı. Ben de o uyarıyla birlikte bugünkü buluşmayı başlatmak istiyorum. Dedi ki: Yıllar önce bir Belediyeler Birliği toplantısına katıldığımda orada bulunan konuklarımızın arasında cumhurbaşkanı vardı. Cumhurbaşkanı varken başka bir makam sayılmazmış. Bende onun yaptığını yapıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım ve saygıdeğer konuklar, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun sözlerine gülümseyerek karşılık verirken salondaki CHP'liler alkışlarla sözleri destekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muharrem Altıntaş

Aynı fenerbahçe nin 5 yıldız li forma giydiği gibi çok gülünç Ayyy çok güldüm

emir

adamı cumhurbaşkanı yapmış. seçime falan ne gerek var ki. bu kadar seviyesiz bu kadar sulu biri var mı acaba. sizin gibileri seçenlere yazıklar olsun başka söze gerek yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23