• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu işte şimdi hapı yuttu! Far görmüş tavşan gibi kalakalacak

Yeniakit Publisher
2022-12-19 11:13:00 -
İmamoğlu işte şimdi hapı yuttu! Far görmüş tavşan gibi kalakalacak

Cuma günü Ekrem İmamoğlu'nun adaylığının açıklanacağını düşünen CHP seçmeninin bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını belirten Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Taht oyunlarını bırakın, adayınızı açıklayın" demesine rağmen 6'lı masadan ses çıkmadığına işaret etti.

Cuma günü Ekrem İmamoğlu'nun adaylığının açıklanacağını düşünen CHP seçmeninin bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını belirten Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Taht oyunlarını bırakın, adayınızı açıklayın" demesine rağmen 6'lı masadan ses çıkmadığına işaret etti. Muhalif seçmenin enerjisinin tükenmek üzere olduğuna vurgu yapan Barlas, "İmamoğlu'nun son kozu da boşa çıktı. Şimdi 6'lı masanın aday belirlemesi daha da zorlaştı" deyip şunları kaydetti:

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aldığı 2 yıl 7 aylık cezanın hemen ardından yapılan TV tartışmalarında İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına kesin gözü ile bakılıyordu.

O gün kaleme aldığım "Akşener İmamoğlu tiyatrosu" başlıklı yazımda bu işin çok kolay olmadığını söylemiştim.

MHP Genel Başkanı Bahçeli dün Mersin mitinginde bu tiyatroyu "Kılıçdaroğlu'na Saraçhane kumpası" olarak yorumladı ve ekledi: "Sahte mağdurlara milet değer vermez." Bahçeli konuşmasında sokaktaki İmamoğlu algısını çok iyi özetledi.

Bir hafta geçmeden İmamoğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakanlar yeniden ibrenin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana döndüğünün altını çizmeye başladı.

Peki İmamoğlu neden önüne gelen fırsatları neden değerlendiremiyor? Neden en büyük destekçileri bile "İmamoğlu'ndan bir şey olmaz" noktasına geldi?

Bunun tek bir cevabı var. Siyasette samimiyet ve güven çok önemli. Seçmen İmamoğlu'nu samimi bulmuyor. Bazen tek bir fotoğraf samimiyetsizliği ele verebilir. Yargı kararından sonra İmamoğlu ile Akşener'in neşe içerisinde yanak yanağa verdikleri fotoğraf gibi...

Cuma günü İmamoğlu'nun adaylığının açıklanacağını düşünen CHP seçmeni bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Taht oyunlarını bırakın, adayınızı açıklayın" demesine rağmen 6'lı masadan ses yok. Muhalif seçmenin enerjisi tükenmek üzere.

Böyle bir ortamda seçime gidiyoruz. İmamoğlu'nun son kozu da boşa çıktı. Şimdi 6'lı masanın aday belirlemesi daha da zorlaştı. Ancak başka birini işaret etmezse masanın adayı en güçlü adayı hala Kemal Kılıçdaroğlu..."

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abbas

Arkadas ne kadar cok korkuyorsunuz bu imamoglundan ya...gerci hak veriyorum, tarihinden ilk defa erdogani darmaduran eden adam gibi adam oldugu icin aciniz büyük tabii...13 bine razi olmayan türlü türlü dolaplar cevirmesine ragmen 800 bin oy farkla iptal edilen secimi yine kazanip 2 defa erdogani yenen adam ünvanini alan adam gibi adam...Öyle ya istanbulu alan türkiyeyi almistir diyen erdogana karsi zafer kazanan bu adami icinize sindiremeiyorsunuz tabi...Ama neticede abbas yolcu...

mehmets soylu

yolcudur abbas, bağlasan durmaz. icazetini büyükelçilerden almış olan imaloğlu, hamburger yeterek yapılan dizaynda yok. eşkenar aplanın imaloğlu ısrarı ise yalandaroğlunu zıvanadan çıkartmak üzere, böyle giderse imaloğlı ibb adayı dahi olamayacak, ha bak muhtar adayı olur. yada fason milliyetçilerin desteği ile cb adayı olsun, bu benim önerim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23