• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu İstanbul'u mali olarak çökertiyor

Yeniakit Publisher
2021-04-16 02:14:00 -
İmamoğlu İstanbul'u mali olarak çökertiyor

Terör sevici HDP ile ittifak kurarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a zarar üstüne zarar ettirdi.

Aralarında terör sevici HDP'nin de bulunduğu Millet İttifakı oylarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, kötü bir performans göstermeye devam ediyor. Pandemi döneminde İstanbul halkı binecek otobüsü zor bulurken, belediye tarafından yapılan bazı uygulamar ise büyük tepki çekiyor. Kontrolsüz bir şekilde İstanbul'un kaynaklarını tüketen İmamoğlu yönetiminin yaptığı tahrifat tepki çekiyor.

İstanbul'da belediyeye bağlı şirketlerde işmi kıyımı da yapan İmamoğlu, liyakat sözü verdiği halde yandaşlarını işe aldı. 

İBB 2020 yılında kendisine bağlı iştirak şirketlerinin mali bilançolarını açıklamadan bile kaçınıyor.

İBB'nin zarar eden şirketleri:

İSPARK A.Ş - Zarar
Kültür A.Ş - Zarar
Beltur - Zarar
Ugetam - Zarar

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Bu şirketlerin giderlerine bakmak lazım kimlere peşkeş çekilmiş ve ne amaçla ödeme yapılmış. Hadi hepsini anlarımda isparkın zararı dikkat çekici. Gidersiz gelir.işletmesi hdpkkya verildiyse ekonun dağdaki kardeşlerinin payı gidiyordur.

M. Nuna

Göreve geldiğinden beri icraatı olmadan 40 milyar duş borç almış. Bu para İstanbullunun sırtında. En kötüsü de sahte Fatih tablosuna 6,5 milyon dolar verilmesi. Mümkün olsa da “tabloyu alıp evine götür ve belediye veznesine o parayı öde” diyen bir merci olsa..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23