• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu ile İstanbul geriye gidiyor! Vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Yeniakit Publisher
2024-02-26 13:44:00 -

Gün geçmiyor ki İstanbul'da bir şey daha arızalanmasın. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul’da bir metro çıkışında vatandaşların bindiği yürüyen merdiven bir anda geriye gitti. Vatandaşlar ne olduğunu anlamadı.

İstanbul’un başına başkan değil bela olan CHP’li Ekrem İmamoğlu metropol şehri geriye götürmeye devam ediyor.

İstanbul’da bir metro çıkışında tuhaf anlar yaşandı. Bir vatandaşın cep telefonu ile aldığı görüntülerde sıkışıklıktan ilerleyemeyen insan trafiğini çekecekken yürüyen merdivenlerin bir anda geriye gitmesi ilginç anlara neden oldu.

Yukarı çıkan merdivenler geri gidiyor, insanlar bu durumda, rezillik diyen vatandaş o anları böyle görüntüledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aziz İstanbul

Bir tarafta İstanbulun yıllarını heba eden Ekrem İmamoğlu bir tarafta hizmet etmeye gelecek olan Murat kurum seçim senin İstanbul.

Ses ver Türkiye

Chp gönül vermiş vatansever kardeşlerimiz sayın cumhur başkanımızın birlik çağrısına uyalım gelin el ele tutuşup tüm ülkede hizmete cumhur ittifakına destek verelim eskişehir İzmir İstanbul diğerleri gelin evlatlarımıza alt üst yapısıyla çevreci yaşanabilir şehirler bırakalım. Sonuçta bu yerel seçim genel değil. İdeolojiye değil hizmete oy verelim. Çaresiz alternatif siz değilsiniz gelin bir olalım beraber olalım vesselam. Saygılar sevgiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23