• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmam Hatipli öğrencinin Galatasaray Üniversitesi'ndeki büyük başarısı

Yeniakit Publisher
2023-07-14 22:10:00 -
İmam Hatipli öğrencinin Galatasaray Üniversitesi'ndeki büyük başarısı

İmam Hatip mezunu Muhammed İsmail Bulut, Galatasaray Üniversitesi'ni derece ile bitirerek büyük bir başarıya imza attı.

M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olup Galatasaray Hukuk Fakültesi'ni kazanan Muhammed İsmail Bulut, derece ile okulu bitirdi.

Konuyla ilgili M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği'nden bir açıklama geldi.

MESDER tarafından yapılan açıklamada, "Okulumuzu birincilikle bitiren ve bu kontenjanla Galatasaray Hukuk Fakültesi'ne girme hakkı kazanan mezunumuz Muhammed İsmail Bulut, fakültesinden 2. olarak mezun oldu. Mezunumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Yanlış değerlendirip yanlış yorum yapıyoruz. İmam Hatipli olunca başarılı oluyor demiyoruz. Şimdiye kadar horlanan,dışlanan bir sürü hak gasbina maruz bırakılan imam hatiplide hakki verilince başarılı oluyormuş. Vicdan sahiplerine duyurulur.

Evren

Imam hatipte bizim nornal lisede bizim eğitim kurumlarımız, Böyle ayırım asla tasvip edilememez..Imamhatip bir meslek lisesi, isimden de anlaşılacağı uzere imam hatip yetiştirmesi gerekir aslında, bu imkanlar diger meslek liselerine de verilseydi inan ordanda başarı hikayeleri duyardık... Yani sonuçta olağan dışı bir durum yok..Eğer dini eğitim kurtuluşsa bütün okullarımızı dini eğitime çevirin..Böylece kökten hallolur herşey
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23