• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmam Hatipli Faruk Aksoy, başörtüsü yasakçısı Kılıçdaroğlu'nu savunmak için dakikalarca yırtındı!

Yeniakit Publisher
2023-04-22 03:47:00 - 2023-04-22 04:49:00

İmam Hatipli Faruk Aksyoy, Habertürk TV ekranında, başörtüsü yasakçısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir depremzede vatandaşın gösterdiği tepkiye karşı savunmak için dakikalarca dil döktü.

Başörtüsü için "Bir metrelik bez patrçası" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunmak İmam Hatip mezunu Faruk Aksoy'a düştü.

Habertürk TV canlı yayınında, Adıyamanlı bir depremzedenin Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Fatiha" eleştirisi tartışıldı.

Programda konuşan İmam Hatipli Faruk Aksoy, başörtüsü yasakçısı Kılıçdaroğlu'nu, "Kimin hangi duayı bildiğini Allah bilir" diyerek savundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Desene faruk senide kaybettik sen bilirsin

Gültekin

Faruk Aksoy'a, niçin hakikatleri örtmeye çalışıyorsunuz, bakınız doğu ve güney doğuda 40 yıldır ilk defa terörsiz bayram kutlamalarına kim sağladı, son yirmi yılda, dünyanın dahi gıpta ile baktığı gelişmeleri kim halkın hizmetine sunduğu ve savunma sanayisinde ülkemizin ihracatını, ülkemize kim kazandırdığını sizlerde çok iyi biliyorsunuz, Kılıçdaroğlu desteksiz salladığı 300 milyar doları getirdiğini, bu miktar paranın İngiliz finans kurumlarında olsaydı, kendi ülkelerindeki ekonomik sıkıntılarında kullanarak, insanlarının akar yakıt kuyrukların bir birini öldürmezdi, boş kalan AVM, raflarını mal ile doldurup halkına eziyet çektirmezlerdi, burada Kılıçdaroğlu'nun sayamayacağım desteksiz yalanlarını ve halkı kandırma algılarını siz gazeteci olarak bizlerden daha iyi bildiğiniz halde niçin gerçekleri ifade edemiyorsunuz? Sizler akıllı insanlar olarak Kılıçdaroğlu'nun ülkemizin Egemenliğini 300 milyar dolara satışa çıkardığını da görmüyorsunuz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23