• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmam Hatip liseli Emine Şenlikoğlu Gülşen’e dava açtı

Yeniakit Publisher
2022-08-29 10:11:00 -
İmam Hatip liseli Emine Şenlikoğlu Gülşen’e dava açtı

İmam Hatiplilere “sapık” diyen şarkıcı bozuntusu Gülşen hakkında bir suç duyurusu da İHL’li ünlü Yazar Emine Şenlikoğlu’ndan geldi.

HABER MERKEZİ

Şenlikoğlu’nun avukatı Faruk Keleştimur, sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirterek, “Müvekkilim de İmam Hatiplidir, Gülşen’in isnadı müvekkilimin manevi hakkını doğrudan ihlal etmiştir, hem hakaret hem de halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu vuku bulmuştur” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KORKMAYIN ÇEKİNMEYİN ÜŞENMEYİN BİR BENDEN NE OLACAK DEMEYİN HEMEN DAVA AÇIN

Ben imamhatipli olsam derhal gider dava açarım sonuç hiç sorun değil azgın azınlık iyice azıttı artık Müslüman vakarla şerefiyle inancıyla davasına sahip çıkıp küfre karşı dur demelidir artık burada kendi nefsine yapılanla dine ve kutsallara yapılanı ayırdetmek lazım nefsine yapılanı es geçebilirsin lakin iş Allahın dini olunca top yekün İslam vede Müslümanlar olunca iş değişir hertürlü mücadeleyi yapmamız gerekir diye düşünüyorum.

sahi

İşin içine avukat girdiği anda rengi değişiyor...avukat emine Şenlikoğlu na değil karşıya çalışacak... Emine Şenlikoğlu gözünü avukattan ayırma...hiç bir şeyi avukata bırakma herşeyi takip et...biz ne avukatlar gördük
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23