• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlkokulda sapık öğretmen şoku!

Yeniakit Publisher
2021-12-17 16:04:00 -
İlkokulda sapık öğretmen şoku!

Samsun'da 9 öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan sınıf öğretmeni Yüksel Ö. tutuklandı. Söz konusu öğretmene, 2016'da bir başka okulda görevliyken öğrencilerini taciz ettiği gerekçesiyle 25 yıl hapis cezası verildiği, Yargıtay’a itiraz nedeniyle hukuki sürecin devam ettiği belirtildi.

Samsun'da 9 öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan sınıf öğretmeni Yüksel Ö. tutuklandı. 

İlkadım ilçesindeki Kazım Orbay İlkokulu’na geçen yıl atanan sınıf öğretmeni Yüksel Ö., 9 öğrencisine cinsel saldırı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Olayın ardından okul önünde toplanan veliler, duruma tepki gösterdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ö., ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Yüksel Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yüksel Ö.’nün 2016 yılında Canik ilçesinde bir başka okulda görevliyken öğrencilerine yönelik taciz suçlamasıyla gözaltına alındığı ve tutuklandığı ortaya çıktı.

Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Yüksel’e tutuksuz yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası verildiği, Yargıtay’a itirazı nedeniyle hukuki sürecin devam ettiği belirtildi.

Yüksel’e, 2010 yılında da bir lise öğrencisini taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fatih kırtay

memlekette keşke Şaban'ın filmi kadar olsa dedirten saçma sapan bir hukuk sistemi var işte

Ali

Acaba bir camide olsaydı veya bir Kur'an kursunda olsaydı sol medya nasıl haber yapardı çok merak ediyorum. Çarşaf çarşaf köpek gibi bağırırlardı ama şimdi kendi zihniyetlerin den bir öğretmen olunca sessizler. İki yüzlü hainler. Kim yaparsa yapsın idam edilsin. Biz bu çizgideyiz ama onlar idam lafıni ağızlarına bile alamıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23