• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlklerin filmi kod adı: K.O.Z

Yeniakit Publisher
2015-02-13 14:42:00 - 2015-02-13 15:04:23

Kod Adı: K.O.Z.’un galası önceki gece yapıldı. Fetullah Gülen örgütünün yargı ve polis teşkilatlarına nasıl sızdıkları, 7 Şubat MİT krizi, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü, Gezi olayları ile 17 ve 25 Aralık operasyonlarının gayesinin işlendiği film, bugün vizyona girdi

HABER MERKEZİ Kamuoyunun merakla beklediği “Kod Adı: K.O.Z.” filminin galası düzenlendi. Paralel devlet yapılanmasını deşifre eden ilk filmin galası Zorlu Center PSM’de yapıldı. Galaya Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un da olduğu birçok bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasetçiler ve akademisyenlerden oluşan davetliler katıldı.

YALÇINKAYA: AMACIMIZA ULAŞTIK

Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun da katıldığı galada konuşan filmin yapımcısı Uğur Yalçınkaya, yola çıkarken amaçlarının devletin yanında bir sinema filmi çekmek olduğunu belirterek, “Türkiye’de konusu itibariyle bir ilk oldu” dedi. Filmin diğer yapımcısı Kazım Albayrak da “En iyisini yapmak zorundaydık, başardığımıza da inanıyoruz” diye konuştu.

ÜLKENİN SON 2 YILINI ÖZETLİYOR

Yönetmen Celal Çimen de filmin Türkiye’nin son iki yılını özetleyen bir gerilim filmi olduğunu belirterek, “Kararı halkımıza bırakıyorum. En zorlandığımız sahne helikopter kazası ve 30 araçlık bir konvoyu çektiğimiz bölümlerdi. Yapımcımız Uğur Yalçınkaya ve Kazım Albayrak’ın sunduğu imkanlarla yüksek prodüksiyonlu bir filmde çalıştık. Olumlu bir sonuç alacağımızı umuyorum” dedi.

‘PARALEL’i DEŞiFREEDEN K.O.Z.ViZYONDA

Başrollerİnde Cem Kurtoğlu, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural, Turgay Tanülkü, Remzi Evren, İskender Bağcılar ve Yeşim Alıç’ın yer aldığı “Kod Adı: K.O.Z.” filminde, Fetullah Gülen örgütünün yargı ve polis teşkilatlarına nasıl sızdıkları, 7 Şubat MİT krizi, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü, Gezi olayları ile 17 ve 25 Aralık operasyonlarının gayesi işleniyor. Kalabalık bir teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla çekilen, yönetmenliğini Celal Çimen, yapımcılığını da Uğur Yalçınkaya ve Kazım Albayrak’ın üstlendiği film, bugün vizyona girdi.

 

Yeni Akit GazetesiYeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23