• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İletişim hatlarının kesildiği Gazze'de yoğun bombardıman!

Yeniakit Publisher
2023-11-05 22:56:00 - 2023-11-05 23:44:41
İletişim hatlarının kesildiği Gazze'de yoğun bombardıman!

İletişim araçlarının kesildiği Gazze'de siyonistler bu gece yoğun bombardımana başladı.

Gazze`deki Filistin hükümeti, Gazze Şeridi`ndeki tüm hastanelerin çevresinin yoğun İsrail bombardımanına maruz kaldığını duyurdu.

İletişim kesildi

Öte yandan, saldırılar şiddetlenirken bölgede iletişim ve internet hizmetleri kesildi.

Filistinli güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, Endonezya Hastanesinin çevresindeki Şeyh Zayid Konutlarını da hedef aldı. Saldırılarda Şeyh Zayid Konutlarındaki iki daire tamamen yıkılırken, ölen veya yaralananlara ilişkin bilgi alınamadı.

Filistin Sağlık Bakanı Miya Keyle, İsrail`in abluka altındaki Gazze Şeridi`ne yönelik saldırılarına ilişkin uluslararası topluma "İnsanların 30 gündür katledilmesi yetmedi mi?" çağrısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah in birisi

Ey ümmet i Muhammed bu gece nasıl uykunuz gelecek.Ve ve Gazze Siyonist melun rejimi tarafından işlenen katliam.Ey Arap devletleri kafir amarika ve Siyonist köpekleri vicdanınız imaniniz yokmu.Ne zaman imana geleceksiniz Bu mazlum Gazze Müslüman halkı bu kudurmuş Siyonist rejim güçlerinin ellerine bıraktınız.Allah a ne cevap vereceksiniz.Ey Arap yöneticileri hasriniz ve cehennem de siyonistlerle olacaksınız.Ey yalancı İran hani diyordu İsrail'i yok edeceğim işte meydan haydi harekete geç firsatbu fırsat hey hayinler hey Sünnî müslümanların düşmanlar yalancılar hayinler munafiklar.İnsaallah hasriniz bu melun siyonist le haşır olcaksiniz.Geldik bütün Gazze halkının yanındayız diyenlere sizde yalan söylemeyin eğer doğru söylüyorsunuz acilen müdahale edin Gazze gitmeden önce yoksa gazze gidiyor bunun vabeli çok büyüktür

Abdullah in birisi

Allah'ım sen herşeye kadirsin yemen kene amruhu beynel kefi ve nün ize aratta şey en kulte kun feyekun. Allahümme enzil ela essah ayına azabeke Allahümme zelzil akdemehum.Allahumme bu kudurmuş Siyonist rejim güçlerinin e şiddetli bir zelzele bir şekilde onlari yok et Allahım sen herşeye kadirsin kuvvetin sonsuzdur Allahım Amin amin amin ye rabbalalemin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23