• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İletişim Başkanlığı'ndan İsrail eylemi açıklaması

Yeniakit Publisher
2024-04-07 02:00:00 -
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail eylemi açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde İsrail karşıtı protestoya ilişkin yaptığı açıklamada, 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını duyurdu.

DMM, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde İsrail karşıtı protestoya izin verildiğini, protesto süresince herhangi bir müdahalenin olmadığını, kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını bildirdi.

DMM'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde, Filistin'e yönelik soykırımı nedeniyle İsrail'i protesto etmek için yapılacak gösteriye izin verilmiş ve gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Protesto süresince, protestoculara herhangi bir şekilde müdahalede bulunulmamıştır.

Protesto bittikten sonra bir grup, tüm uyarılara rağmen dağılmamış ve devlet büyüklerine hakarette bulunmuştur. Olayda 43 kişi yakalanmış, 38 kişi kimlik kontrolünün ardından 5 kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Gözaltılar sırasında kaydedilen ve kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Şimdi ben anlamadım hem diyorsunuzki bazı eylemciler dağılmadı ve devlet büyüklerine hakaret etti ve Konsolosluğa doğru hareket ettiler iyi ya polis te görevini yapmış niye açığa alıyorsunuzki.

Ibrahim

Allah Teala’ya tevekkülde sorunu var. Siyonistlerden daha çok korkuyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23