• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İletişim Başkanı Altun'dan, Katz'ın paylaşımına tepki: Buraya bak, katil ruh hastası...

Yeniakit Publisher
2024-08-02 21:46:00 -
İletişim Başkanı Altun'dan, Katz'ın paylaşımına tepki: Buraya bak, katil ruh hastası...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, "Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak." ifadelerini kullandı.

Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın X sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

"BURAYA BAK, KATİL RUH HASTASI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, şunları kaydetti:

"Buraya bak, katil ruh hastası. Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur. Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak."

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emir Timur

Bizim tebamiz olan yahudi toplumu bize dik dik konuşma cesareti nereden buluyor ilginç haddini bil İsrail notları alıyoruz geri bas katz efendi geri bas kes sesini

viçdan

BİRİ CIKAR ALLAH AŞKINA ŞU İSRAİLİ TERBİYE EDEBİLİR Mİ. BİR NUKLEER BOMBAYI SİNDİRECEK KADAR TOPRAĞI VARMI BUNLARIN. PAKİSTAN NE GÜNE BEKLİYOR.İSLAMIN GÜN YUZU OLMAK COK MU ZOR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23