• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlber Ortaylı sahneye çıkacakken fenalaştı

Yeniakit Publisher
2024-09-06 09:18:00 -
İlber Ortaylı sahneye çıkacakken fenalaştı

Hitap ettiği kitleye göre konuşan ve savunduğu görüşler sürekli değişen Prof. Dr. İlber Ortaylı, yaşadığı ani bir rahatsızlık nedeniyle Bilecik'te düzenlenecek sempozyuma katılamadı.

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında planlanan sempozyum, İlber Ortaylı'nın sağlık durumu nedeniyle iptal edildi.

Bilecik Belediyesi, yaptığı açıklamada, "5 Eylül Perşembe günü saat 19:00'da Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum ertelenmiştir. Yeni tarih belirlendiğinde vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Daha önce de sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelen İlber Ortaylı, geçen Nisan ayında uçağa binecekken tansiyon problemi yaşamış ve uçağın kalkışı ertelenmişti. O dönemde yapılan müdahaleler sonrası durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

Öte yandan, Ortaylı'nın geçtiğimiz aylarda katarakt ameliyatı geçirdiği ve bu nedenle görme sorunları yaşadığı biliniyor. Birçok canlı yayında göz yorgunluğu, baş ağrısı ve ışığa karşı hassasiyet gibi şikayetlerde bulunan Ortaylı, bu süreçte sağlık sorunları nedeniyle sıkça gündeme gelmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ortaysız

Varlığı anlamsız hâle gelmiş bir dünyalı.

herkese cahil diyen bir tarih şovmeni.

adı duyulmadık galatasaray üniversitesi öğretim üyesini erdoğan topkapı sarayının başına getirdi,o da tarih şovmeni oldu. sonra da şöyle dedi;bunlardan bir olmaz. öbürlerinden ne olurdu acaba. türkiyenin mütareke aydınları. değişmez bunlar.geçen pazar arkeoloji müzesinde konserde idi.yaş seksen evde otur artık.2006 da ali alparsalan hocanın cenazesinde artık zihni zayıflamadan şikayet etmişti. yazı değişikliği ile bir gecede okuryazarlığımızı unuttuğumuzu,dedemizin mektubunu,mezar taşını okuyamaz hale geldiğimzi ifade etmen de çok doğru,bu tesbitten dolayı da hakkını teslim edelim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23