• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İkinci nesil Nexus Player gün sayıyor

Yeniakit Publisher
2015-09-12 14:52:00 -
İkinci nesil Nexus Player gün sayıyor

Google geçtiğimiz yıl ekim ayında duyurduğu Nexus akıllı telefonlarla birlikte Nexus Player’in devam modeli üzerinde çalışıyor.

Google geçtiğimiz yıl ekim ayında Nexus akıllı telefonlarla birlikte duyurduğu Nexus Player’in devam modeli üzerinde çalışıyor. Amerika’da FCC kuruluşu tarafından onaylanan ikinci nesil Nexus Player, birinci nesil modele benzer ancak daha güçlü bir donanımla gelmesi bekleniyor. Google, Nexus Player ünitesinden ziyade kumanda da revizyona gidebilir. Nexus Player’e ayrıca oyun kontrolcüsü de eşlik edecek.

GOOGLE'IN İLK SET ÜSTÜ KUTUSU OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR

Google-Asus ortaklığında geliştirilen birinci nesil Nexus Player Google’ın ilk set üstü kutusu olma özelliğini taşıyor. Android TV platformuyla çalışan Nexus Player zengin içeriği (film, dizi, TV şovları, oyun, müzik) ve fena olmayan donanımına rağmen yaygın şekilde satışa sunulmadı.

Yeni Apple TV’nin dikkat çeken özelliklerinden sonra Google’ın bu alanda rakibinin karşısına iddialı bir ürün çıkarması bekleniyor. Yeni nesil Nexus Player büyük olasılıkla Nexus akıllı telefonlara eşlik edecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23