• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki yüzlü Batı! PKK'lılara koruma Filistin destekçilerine müdahale!

Yeniakit Publisher
2023-10-12 22:52:00 - 2023-10-13 01:03:56
İki yüzlü Batı! PKK'lılara koruma Filistin destekçilerine müdahale!

Fransa’da Filistin’e destek protestolarının yasaklandığı duyuruldu. Yasağa karşın Paris'te buluşan Müslümanlara polis tarafından sert müdahale edildi.

İsrail'in Gazze şeridindeki masum sivillere yönelik acımasız saldırıları sürerken, Batı insan hakları konusundaki iki yüzlülüğünü iyne ıspatladı.

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, bölge valilerine gönderdiği genelgede, Filistin'e destek protestolarının, "kamu düzenini bozabileceğini" öne sürerek, gösterileri düzenleyenlerin tutuklanması talimatını verdi.

PKK'lılara koruma, Filistin destekçilerine müdahale!

Yasağa rağmen yüzlerce Müslüman, başkent Paris’teki Republique Meydanı'nda bir araya gelerek, Filistin'e destek verdi.

Protestocular ellerinde Filistin bayrakları ile sık sık, "Filistin kazanacak", “İşbirlikçi Macron” ve “Siyonistler, sizler teröristsiniz, bizler hepimiz Filistiniz” sloganları attı.

PKK terör örgütü yandaşlarının düzenlediği eylemleri, kortejle koruyan Fransız polisi, göz yaşartıcı gaz ve tazyikli suyla müdahale etti.

Paris’in dışında Rennes ve Bordeaux gibi kentlerde de Filistin’e destek gösterilere düzenlenirken, göstericiler, Filistin ve İsrail arasında adil ve kalıcı bir barış çağrısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Yüce Allahhım yaradan sensin yok Edicek Olanda sensin yer yüzündeki Tüm kafirleri kefereleri firavunları Teröristleri zalimleri katilleri Amarikan kafirlerini AB pisliklerini Teröristlerini İngiliz yahudi Ermeni piçlerini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Amin

Akıl

Kardeşim haberleri okuyorum kimisi yok batı mazlumların ölümüne göz yumdu yok iki yüzlü batı yok pkkya destek veren abd israile destek veriyor.Arkadaşım sizin aklınız yokmu yoksa siz akılsızmısınız yada körmüsünüz.Adı üstünde batı yani haç.Hiç haç hilâli korurmu destek çıkarmı.Siz ondan önce kendi ülkesinin rahatlığının çıkarı için gözlerini kör kulaklarını sağır eden kınamaktan başka bir halt etmeyen müsşüman ülkelere kpnuşun.Azerbaycan ülke çıkarı için gazzeye destek verdi ve niceleri.Artık uyansın bu gaflet uykusundan müslümanlar.Sizde ikidebir yok batı şunu yaptı yok batı bunu yaptı destek olmadılar müslümanlara.Kardeşim senin din kardeşin sana destek çıkmıyor hıristiyanmı destek çıkacak yeter artık.Adam gibi bir haber yapın.????????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23