• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki yüzlü Ali Babacan Gaziantep'te rezil oldu

Yeniakit Publisher
2023-05-04 20:02:00 - 2023-05-04 20:17:01
İki yüzlü Ali Babacan Gaziantep'te rezil oldu

AK Parti'yi bölmek için DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan milyonluk nüfusa sahip Gaziantep'te bir avuç kalabalığa konuştu.

AK Parti milletvekili olarak 2018 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına Abdullah Gül'ü muhalefetin ortak adayı yapma pazarlıklarına katıldığını itiraf ederek siyasi iki yüzlülüğünü itiraf eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep'e gitti.

14 Mayıs'taki seçimlere CHP listeleriyle girecek kadar siyasi dip yapan Babacan kentte bir avuç kalabalığa konuştu.

Ali Babacan "Bu seçim bir referandumdur. Her iki pusulada da bir referandum var. 1 metre uzunluğunda pusulada olsa ülkeyi yönetme arzusunda olan 2 alternatif var" dedi.

Gezi Kalkışması'nda da iki yüzlülük yaptı

Başbakan Yardımcısı olduğu dönemde, Gezi kalkışmasına ilişkin, "ABD’de polisin, elinde sopalar ve molotofkokteylleriyle, çevreye zarar vererek Beyaz Saray’a yürüyen eylemcilere sadece oturup seyrederek cevap vereceğini sanmıyorum." yorumunu yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Osman Kavala kararıyla ilgili de iki yüzlülük yaptı.

Boyuna posuna bakmayan "Babacan Hukukun alnına kapkara bir leke sürüldü. O lekeyi biz temizleyeceğiz. Adaletsizlik yaparak, hukuksuzluk yaparak devlet yönetilmez. Herkes aklını başına alsın." şeklinde tehditler savurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

seçimden sonra herkes işinin başına dönecek ,millet tartacak ,ölçecek biçecek ,devlet adamlarını yine devletin başına ,birilerinide babasının fabrikasının başına gönderecek ,,zaten babası bırak oglum şu on onbeş kişiyle yalan dolan muhabbetlerini dön işinin başına diye haber salmıştır bile ,,

kimden bahsediyorsunuz?

ali babacan diye biri yok; chp var; babacan kılıçdaroğlu’nun ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23