• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Şenocak'tan 'çıplaklık' tepkisi! 'Şeriatta bir kadın kadının yanında bile böyle oturamaz'

Yeniakit Publisher
2022-07-21 16:21:00 - 2022-07-21 17:41:15

28 Şubat darbesine giden süreçte dindar insanlara yönelik zulmü hatırlatan Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, "28 Şubat'ta mücrimler kızlarınızın başından örtüleri zorla alıyor, siz de seyrediyordunuz. Sonra Allah Teala imkan ve iktidar verdi." dedi. Dr. Şenocak bugün Müslümanlara yönelik baskının sona ermesine karşın toplumun nasıl yozlaştığını anlattı.

 Yeniakit.com.tr 

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, 28 Şubat darbesine giden süreçte dindar insanlara yönelik zulmü hatırlattı.

"28 Şubat sürecinde mücrimler kızlarınızın başından örtüleri zorla alıyor, siz de seyrediyordunuz." diyen Dr. Şenocak, "Allah Teala imkan ve iktidar verdi." ifadelerini kullanarak özgürlüklerin önünün açıldığını vurguladı.

İhsan Şenocak Müslümanlara yönelik baskı olmamasına karşın bu sefer de toplumun yozlaştığına dikkat çekti.

Kadınların çıplaklığını eleştiren Dr. Şenocak, "Şeraiata göre bir kadın kadının yanında bile böyle duramazken sokaklar ne hale geldi?" diye sordu.

Dr. Şenocak, "Zenginliğin sefasına dalanlar kendi rızalarıyla terk etti ilahi emirleri. Adı Zeyneb, Fatıma olan kardeşlerimizi ne hale getirdiler!" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Farz kılınmş, Allahın kulunu; yaradılış gayesinden uzaklaştıran vahye sağılaştıran beşeri farzlar için dünya için hergün sabahın köründe ailecek seferber olurken Allaha kulluğun yegane göstergesi islamın farzı olan namaza yüz çevirmiş. Oysaki tesettürde o namazın şartı ve öyleki bir çocuğa 7 yaşına gelince namazı öğretmek 10 yaşına kadar beraber kılmak ondan sonra kılmadığı takdirde cezalandırmak gerektiğini söyleyen emreden elçinin hükümlerini örnekliğini görmezden gelmek islamın şartlarını yerine getirmeden Allahın büyük olarak bildirdiği islamı çepeçevre çevirdiği kırmızı çizgilerini yok sayarak müslümanım demek kimseye fayda vermeyecektir. Bir kavme benzeyen onlardandır. Peygamber sav müşriklere benzemeyin muhalefet edin Müslüman için beğenilen sakalı uzatın bıyığı kısaltın sarıklarınız takın buyururken kadın için ise bu tesettürdür. Hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardan olduğu gibi onlara benzeyende onlardan olur Bu çok büyük bir uyarıdır Çünkü onlar müşriktir

İbrahim Alkılıç

Her hoca bir şeylerden şikayetçi bu günlerde. Bunu bilmek için derin hoca olmaya gerek yok. Dine mesafenin açıldığını safi bir cami cemaati de biliyor. Sözü israf etmeden; İlaç nedir hocam, ilacı söyle. Ne yapalım?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23