• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Şenocak'tan Cemil Kılıç'a çok sert cevap!

Yeniakit Publisher
2023-03-05 23:33:00 - 2023-03-06 00:25:22
İhsan Şenocak'tan Cemil Kılıç'a çok sert cevap!

Sapkın görüşleri sebebi ile MEB'den ihraç edilen Cemil Kılıç, Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak'ı öne sürerek, şeriatı hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak'ı öne sürüp, şeriata kin kusan Kemalistlerin İlahıyatçısı Cemil Kılıç, "Şeriat 9 yaşındaki kızları nikahlamaktır." diyecek kadar alçaldı.

Dr. Şenocak, kendisi üzerinden şeriatı Twitter mesajı ile hedef alan Cemil Kılıç'a tokat gibi bir cevap verdi.

'Başka kapıya'

"Müslüman, Mü'min kardeşine karşı mütevazi, panteiste karşı ise vakurdur." diyen İhsan Şenocak, Cemil Kılıç'ın provokasyonuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Bütün sermayeni provakasyona hasretsen de bil ki 276’lık top mermisi bir sivrisinek için ateşlenmez. Fuzuli şahsiyetlerin lüzumsuz ifadelerine cevap vermek vakit israfıdır. İsraf da haramdır. Başka kapıya.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Hanefi mezhebinin seriatina gore kizlarin akil balig olma yani ergen olma yani gunahtan sorumlu olma yani zorla evlendirilme yasi 9 12 arasidir.Bu kizlarin adet gorme yasina gore belirlenmistir.Daha erken adet olursa daha erken zorla evlendirilir.Lutfen guncellenmemis fikhi arastirin.Cariye demek savasta esir alinan kadin demektir.Hanefi mezhebinin seriatina gore evli bir erkek cariye olan kadinla evlilik disi hayat yasamasinda engel yoktur.Hatta bu cariye kadinlardan 1000 tanede yasayabilir.Nikahli esinin itiraz etmesi onu imansiz yapar.Arastirin gorursunuz.

Gültekin

İhsan Şenocak kardeşimiz, bulanık zihniyetlere verdiği anlamlı güzel cevaplarından dolayı bu gece hürmetine samimi bir Müslüman olarak çok çok teşekkür ederiz, sizlerde çok iyi biliyorsunuz, nasipsiz insanları biz yola getiremeyiz, onların nasibi varsa o Allah katındadır ama bizim sahip olduğumuz İslam bilgilerini tebliğ etmekten asla geri durmamalıyız, çünkü biliyorsunuz Peygamberimiz bile nasipsiz amcasını yola getirememiştir, böylesi çirkin niyetli fuzülü adamlarla hiç uğraşmaya gerek yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23