• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Eliaçık'tan şanlı fetihlerimize 'işgal' hakareti! 'Bu kadar Müslümana ne gerek var?'

Yeniakit Publisher
2022-04-03 21:30:00 -

İlahiyatçı unvanı ile topluma zehirli düşüncelerini yaymayı sürdüren İhsan Eliaçık, Ramazan ayında online tefsir dersine başladı. Eliaçık, Allah'ın dini İslam'ın yeryüzünde yayılmasını sağlayan fetihleri hedef alarak, "Bu kadar Müslümana ne gerek var?" diye sordu.

 Yeniakit.com.tr 

Online platformda ağına düşürdüğü kişilere zehirli düşüncelerini aşılayan İhsan Eliaçık, bu sefer de, "Bu kadar Müslümana ne gerek var?" diye sordu.

"Bir milyar Müslümana ne gerek var? İpini koparan Müslüman olmuş." diyerek haddi aşan ifadeler kullanan Eliaçık, yüce dinimiz İslam'ın yayılmasını sağlayan şanlı fetihlerimizi hedef aldı. Fetihleri, "işgal" olarak adlandıran Eliaçık, "Gitmişler her yeri işgal etmişler. Mısır'ı, Suriye'yi, Irak'ı, Anadolu'yu... Kılıç zoruyla milleti Müslüman yapmışlar." ifadelerini kullandı.

Müslümanlara 'köle' dedi!

İhsan Eliaçık, sözlerine şöyle devam etti:

Padişaha, sultana vergi alacağı, sömüreceği bir kitle lazım. O yüzden halkı Müslüman yapıp, ben sizin koruyucunuzum diyerek vergi aldılar. Müslümanlık ve Hristiyanlık artık bir din değildir. Milli kimliktir. Bunlar toplumsal kimlik haline gelmiştir. Ben ondanım dediğin zaman, onlar üzerinde hegomanya kurmak isteyen devletlerin mensubu hatta bir kölesi haline geliyorsun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SELAHATTİN POLAT

Bu kadar ilahiyatçı varken sanin gibi çakma ilahiyatçılar ne gerek var.

Fsm

Çok doğru tespitler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23