• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İHL dernekleri Başbakan’ın yanında

Yeniakit Publisher
2014-01-01 21:18:18 - 2014-01-02 10:09:00
İHL dernekleri Başbakan’ın yanında

İmam Hatip mezunları dernekleri, kirli operasyona maruz kalan hükümete sahip çıktılar. Kütahya İHL Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Önsay, “Bu operasyona sessiz kalırsak, hükümete ve İslam birliğine karşı yapılan bu suikasta engel olamayız” dedi.

SİNAN KAYA / ANKARA - İmam Hatip mezunları dernekleri, dış mihrakların ve içerideki taşeronlarının kirli operasyonuna maruz kalan AK Parti hükümetine sahip çıktılar.  Kütahya İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı (KİMHED) Başkanı Mustafa Önsay, “Bugün Erdoğan’ı savunmamız, onun şahsında İslam’ı, İslam’ın değerlerini ve Allah’ın vahyini savunmamızdır. Halkbank, Kanal İstanbul, 3. Hava Limanı, bugünün Selçuklu ordularıdır. Nasıl o günlerde Nizamülmülk’e, Alpaslan’a, Melikşah’a suikast yapanlar dışarıdan değil de içteki Batıniler idiyse, bugün de bu işi bugünün Batınileri üstlenecektir” dedi.

“AK PARTİ’NİN İCRAATLARINDAN RAHATSIZ OLDULAR”

Operasyonun temelinde Başbakan’ı ve AK Parti hükümetini devirmeye yönelik olduğunu belirten KİMHED Başkanı Mustafa Önsay, Başbakan’ın varlığından içeride ve dışarıdaki bazı güçlerin çok rahatsız olduğunu söyledi.  AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı icraatlara karşı olanların bu operasyonun temelini oluşturduğuna dikkat çeken Önsay, şunları söyledi: “4+4+4 eğitim sistemi ile açılan İmam Hatip ortaokulları, kamuda başörtüsü özgürlüğü, Marmaray, Kanal İstanbul, 3. havalimanı gibi tarihi icraatlarına karşı çıkan iç ve dış güçler var. Bu güçler AK Parti’nin bu tarihi icraatlarından haliyle rahatsız oldular ve hükümete karşı böyle bir komplo düzenlediler. Eğer ortaya konduğu gibi, bir susturucu gibi kullanılan yolsuzluk söylemine takılır kalırsak, hükümete karşı yapılan bu suikasta engel olamayacağız. Yüz yıl sonra ele geçirdiğimiz fırsatı kaybedeceğiz. Bugün hepimiz, bu toprakların esas sahipleri;  davamıza, hedefimize sahip çıkmak için neye mal olursa olsun, Başbakan’ın yanında olmalıyız.”

AKAN: TUZAKLAR BOŞA ÇIKACAK

Dış güçlerin gelişen İslam gücünden rahatsızlık duyduğunun altını çizen Van İHL Mezunları Derneği Başkanı M. Emin Akan ise şunları kaydetti: “Kimsenin oyununa gelmemek lazım. Özellikle ABD ve İsrail Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynuyor. Türkiye’nin giderek kalkınması bunlar için sancı oluşturuyor ve aramıza fitne sokup Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Ayrıca bu fitne devletler, dünyadaki İslam birliğini sağlamaya çalışan ve Türkiye’yi tam kalkındıran AK Parti Hükümetini yıkmaya çalışıyorlar. Bu tür durumlarda her zaman aklıselim bir şekilde hareket edilmesi gerekir. Kimsenin oyununa gelmemek lazım. Bunun bir komplo olduğunu herkes biliyor. Çünkü maskeler yavaş yavaş düşüyor. İslam birliğine ve AK Parti’ye karşı olan tuzaklar boşa çıkacak. İslam’a bu kadar hizmet eden Sayın Başbakan’a tam destek olmamız gerekir.”

 Diyarbakır İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Sıraç Öztoprak ise hükümete karşı yapılan bu komployu kınayarak, “Bu operasyon açık bir şekilde hükümete karşı yapıldı. Bazı gruplar ve dış mihraklar hükümeti yok etmeye çalışıyorlar. Ama bunu başaramayacaklar. Tüm İslam alemi hükümetin yanındadır” diye konuştu.


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23