• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhanetin dozunu aştı! CHP'li Mahir'den Erdoğan'a küstah benzetme

Yeniakit Publisher
2023-08-28 21:46:00 - 2023-08-28 22:32:08

TSK'ya 'satılık' diyerek şanlı Türk ordusunu aşağılayan CHP'li Ali Mahir Başarır, milletin yüzde 52'sinin oyunu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Alman diktatör Adolf Hitler ile benzetme skandalında bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, milletin Meclis'inde milletin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak skandal benzetmede bulundu.

Şanlı Türk ordusuna 'satılık' diyen Başarır, küstahlığının cezasını çekmeyince alçaklığını bugün yaptığı basın açıklamasında devam ettirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hitler benzetmesi

Yahudilere acımasızca yaptığı soykırımla Almanya'nın tarihine kara bir leke olarak geçen Alman diktatör Adolf Hitler'in fotoğrafını kameralara gösteren CHP'li Başarır, seçimleri defalarca üst üste kazanan ve yüzde 52 oy ile seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' imasında bulundu.

Diktatörlüğün olduğu ülkede cumhurbaşkanına eleştiride dahi bulunamayacağından bihaber Başarır, “Eğer bir faşist görmek istiyorsa ya aynaya bakacak ya da bu resme bakacak. Ben sende bu resmi görüyorum Sayın Erdoğan. ” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Kukla ibiş

Nur

Aynaya bakın siz chp liler ak partinin geçmişi tertemiz siz chplilerin geçmişi daha uyar tanımına soy kırımcı benzetmesi ırkçılık tanımı size cuk olur pkk müslüman türk düşmanıdır ırkçıdır. sizde onlarla elele yürüyorsunuz ittifak yaptığınız hainlerle katillerle maşalarla aynı masada buluştunuz bay mersinli . Haddini bil sizi o meclise tc hizmet edin diye seçtiler sanıyoruz sağa sola bulaşın iftira atın diye değil icraat sıfır ama maaşlar cepte helal mi? İşinizi yapın bıktık sizden artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23