• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İftar yemeğinde siyaset yapan Cemal Enginyurt cevabını aldı! Araya Haşim Kılıç girdi

Yeniakit Publisher
2022-04-25 08:59:00 - 2022-04-25 09:06:52
İftar yemeğinde siyaset yapan Cemal Enginyurt cevabını aldı! Araya Haşim Kılıç girdi

Yaptığı FETÖ güzellemesi ve uluduğu video ile tanınan DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, katıldığı iftar yemeğinde siyaset yapmaya kalkınca AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan'dan cevabını aldı. Gerilen ortamı eski AYM Başkanı Halim Kılıç yatıştırdı.

Kırşehirliler Vakfı tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen iftar programı bu yıl da düzenlendi. Yoğun ilgi gösterilen ve Ankara Hakim Evi'nde yapılan iftara başta Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya olmak üzere çok sayıda siyasi katıldı.

Medya Ankara'da yer alan habere göre iftar programı nedeniyle selamlama konuşması için kürsüye giden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Partili Hacı Turan'ı da hedef alarak iktidarı eleştirmeye başladı. Bu sırada Hacı Turan'dan da Enginyurt'a cevap geldi.

"Edep ile konuşulması gerekirdi"

Turan, "Her alanda siyaset yapılmamalı. Ahilik düsturu ve edep ile konuşulması gerekirdi" ifadelerini kullandı. Turan, her partiden insanla oturabileceklerini belirterek, Millet İttifakı'ndan belediye başkanı seçilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

İki tarafı yatıştıran isim ise Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mecliste işi yok

Cemal Enginyurt meclise yakışmıyor. Lütfen bu kişiyi meclise taşımayın. Kamer gencin Karadeniz versiyonu. Bu kişi badigar ihtiyacı olan yerlere daha çok yakışır. Ağzı ve üslubu da uyar.

Oğuzhan Öztürk

Bu kabadayıyı meclise sokanlar utansın. Hiç TV de konuşmacı tipi var mı? Oda yok. TV ye çıkaranlar da utansın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23