• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İfadesinde 'bilmiyordum' diye satmıştı! Fincancı'nın PKK'lı dostları tahliyesini canlı yayınla verdi

Yeniakit Publisher
2023-01-11 22:10:00 - 2023-01-11 23:10:33
İfadesinde 'bilmiyordum' diye satmıştı! Fincancı'nın PKK'lı dostları tahliyesini canlı yayınla verdi

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, canlı yayına katılıp, TSK'ya "kimyasal silah kullanıyorlar" iftirası attığı PKK yandaşı Medya Haber TV, Fincancı'nın tahliyesini canlı olarak yayınladı.

 Yeniakit.com.tr 

PKK yandaşı Medya Haber TV, Türk Tabiler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tahliye olma anını canlı yayınla aktardı.

Kanalın Twitter hesabı, Fincancı'nın tahliyesini, "Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, yaklaşık 1 saat önce Bakırköy Kadın Hapishanesi'nden çıktı. Hapishane önünde konuşan Fincancı, "Suçum insanlığa karşı sorumluluk taşıma suçudur" dedi." ifadeleri ile duyurdu.

Medya Haber TV, Fincancı'ya ilişkin paylaşımının hemen altında, PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan için, "Kürt halkının önderi" ifadesini kullanarak, HDP'lilerin eylemine yer verdi.

Şebnem Korur Fincancı mahkemedeki ilk ifadesinde, canlı yayınına katıldığı Medya Haber TV için, "PKK'ya yakın olduklarını bilmiyordum" ifadesini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Teröristlere umut olmaya devam edin

Yahu bu nedir, bu nasıl bir vicdandır? Hangi gerekçeyle bu vatan haini alçakları serbest bırakıyorlar onu da yazın da, onu da bilelim. Adaletiniz buysa salıverin bütün  teröristleri, olsun bitsin!

Efelerdiyari

Senin Allah belani versin. Sen insanmisinki insanliktan bahsediyorsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23