• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İETT şoförü doktora saldırdı

Yeniakit Publisher
2022-10-13 07:22:00 -
İETT şoförü doktora saldırdı

Fatih'te bir İETT şoförü, doktor olan yolcuya saldırdı. Söz konusu şoförün lisansı iptal edildi.

Dün öğle saatlerinde Fatih Pazartekke otobüs durağında, İETT otobüsüne binen bir yolcu şoföre Cevizlibağ'dan geçip geçmediğini sordu. Şoförün "görmüyor musun, orada yazıyor" şeklinde tepki gösterdiği yolcu cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı.

DHA'nın haberine göre; kayıt aldığını gören şoför de yerinden kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Şoför, yumruklar savurduğu yolcuyu araçtan indirip yoluna devam etti. Öte yandan, doktor olan yolcunun yediği yumruklar sonrası hastaneden darp raporu alarak, sürücüden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olaya karışan şoförle ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürlüğü şoförün sertifikasının iptal edildiğini duyurdu. İETT'ye ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yolcuya yönelik kaba davranışta bulunan Özel Halk Otobüsü şoförünün sertifikası iptal edilmiş; şoför, toplu taşıma araçlarını kullanmaktan men edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hatırla

Önce şöför alırken ehliyetine bakmayacaksın ehliyeti para ile veriyorlar zaten daha görev vermeden adap edep kurallarını öğretmek için e ği te cek sin ondan sonra o koltuğa oturtacaksın " ya o dokturun hayati önem taşıyan bir hastasına yetişecek olsaydı" yazık değilmi bu insanların oaralarına

Ahmet

Şoför ile konuşmayınız diye bir uyarı vardı eskiden otobüslerde. Şoföre soru sorulmaz ve şoförün yolcuların sorularını cevaplamak görevi yoktur. Emin olun halk otobüsü şoförü yada yakını değilim. Doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım. Tabi kimsenin başkasına saldırmaya hakkı yoktur ama tahrik var Doktor Şoförü çıldırtmış..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23