• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İETT otobüsü duvara çarptı... Yaralanan yolcular çevre hastanelere kaldırıldı

Yeniakit Publisher
2024-01-02 18:15:00 - 2024-01-02 18:33:01
İETT otobüsü duvara çarptı... Yaralanan yolcular çevre hastanelere kaldırıldı

Kaza, saat 16.45 sıralarında, Beşiktaş Ahmet Adnan Saygun Caddesi'nde meydana geldi.

BEŞİKTAŞ'ta, İETT otobüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda önce önündeki araca sonra duvara çarparak durabildi. Kazada yaralanan otobüsteki yolcular, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan otobüsün yolu tamamen kapatmasıyla trafik durdu. 

Kaza, saat 16.45 sıralarında, Beşiktaş Ahmet Adnan Saygun Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; DT2 hattının İETT otobüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaymaya başladı. Manevra yapan otobüs şoförü önce önündeki panelvan araca çarptı. Daha sonra yol kenarındaki duvara vurarak durabildi. Kazada, yaralanan otobüsteki yolcular, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza yapan otobüsün yolu tamamen kapatmasıyla caddedeki trafik akışı durdu. Ekiplerin, olay yerindeki çalışması sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmedim

İETT tarihinin en başarısız yönetimi ile karşı karşıya. Bu dın olay yağmur nedeniyle olmuş olsa da daha önceki olaylarda yanan otobüsler, öğrencileri bindirmeyen şoförler, yolcu İle kavga eden sürücüler, metroda bozuk yürüyen merdivenler ve daha niceleri yaşanmış, yani İETT sınıfta kalmıştır.

TATAR RAMAZAN

İSTANBUL BETER OL,PKK LARA VERİRSEN OLACAĞI BU OLUR DAHA ÖNCEDEN BÖYLE KAZALAR OLUYORMUYDU VERDİNİZ ÇAPSIZLARA ,ADAM NE KADAR TECRÜBELİ ŞOFÖRLER VARSA KOVDU KENDİ İŞTEN ANLAMAYAN ADAMLARI DOLDURDU.METROBÜSLE YOLCU YAPIYORUMDA BİR AİLE GÖRDÜM KOCASI METROBÜSE BİNDİ ÇOCUĞUDA BİNDİ TAM EŞİ BİNECEKTİ Kİ METROBÜS KAPANIP ÇEKTİ GİTTİ .BUNUN ÜZERİNE CİMERE YAZI YAZDIM ODA İSTANBUL BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLERE BİLDİRMİŞ BANA CEVAPEN DİYORKİ SAYIN YETKİLİ ARACIN PLAKASI IVIR ZIVIRLARINI BİLDİRİN GEREĞİNİ YAPALIM DİYOR.ARAÇIN PLAKASINI BİLDİRİYORUM İÇ NUMARASINI SORUYOR....KISACASI SORUYORDA SORUYOR.ULAN ARAÇTA KAMERA YOKMU YADA ŞOFÖR AYNADAN GÖRMÜYORMU KOSKOCA OTOBÜSÜN İÇERİSİNİ GÖSTEREN KAMERA VAR YİNEDE GÖRMÜYORSA ŞOFÖRDE SIKINTI VAR DEMEKTİR.AMAAAN BOŞ VER.HERŞEYE BURNUMU SOKTUĞUM GİBİ BİRAZDA PATATESÇİLER İLGİLENSİN.BUGÜN METROBÜSE BİNDİM İŞE GİDİYORUM.21 YILLIK METROBÜS YOLUNA BETON YOL YAPMIŞLAR YAA.NASIL GİDİYOR BİLİYORMUSUNUZ.TAKIR TUKUR DİYE 8 ŞİDDETİNDE DEPREM GİBİ.EYYY EKO BETON YOL SANA BENZEMİŞ.HİÇ ACABA METROBÜS YOLUNU BETON YOL YAPIP BİR KERE OLSUN METROBÜSE BİNDİNMİ.AYNI SANA BENZİYOR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23