• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdam edin bunları! Tekirdağ'da paketlendiler

Yeniakit Publisher
2023-12-04 17:59:00 -
İdam edin bunları! Tekirdağ'da paketlendiler

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Özellikle gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, Kapaklı ilçesinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik olarak 9 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, 1 gram eroin, 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin, 2 gram bonzai, 52 adet renkli reçeteye tâbi sentetik hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 3 adet ruhsatsız tabanca, 22 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak, KY., İ.K., U.A., B.A., Y.B., B.A., B.B., F.A. ve M.Y. isimli 9 şüpheli yakalandı.

Vatandaş idam istiyor

Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Özellikle gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ağrılı Yusuf

İdam ancak şeriatla yerini bulur. 100 yıldır kanunlardan hayır gelmez

sos

yakala, besle, sal, yakala , besle, sal nereye kadar? Birde vatan hainlerin ekmegine bal suruyorlar, Uyusturucu parasi suriyede, irakta, gazzede, turkiyede kursun olarak geri geliyor. Akillanmayacakmisiniz siz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23