• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan korku salan mesaj!

Yeniakit Publisher
2024-06-16 23:19:00 -
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan korku salan mesaj!

Terör örgütlerinin ve mafyanın korkulu rüyası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi. Yerlikaya, programda Türkiye'nin atılım içinde olan Konya şehrini örnek gösterdi ve suçlulara karşı mücadelelerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, Filistinlilerin barışa ulaşması için dua ettiklerini de kaydetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi.

Yerlikaya, il başkanlığındaki programda, bayramların gönüllere cila çekme seferberliği olduğunu söyledi.

Kardeşlik ve beraberlik duyguları içinde, bu yüzyılı "Türkiye Yüzyılı" yapma hedefiyle ilerlediklerini vurgulayan Yerlikaya, "Turizmden sanayiye, esnaftan tarıma, bildiğimiz tüm sektörlerde Konya hep atılım içinde ve örnek gösterilen bir dünya şehri olmaya sizlerin teşkilat gayretiyle daha da taçlanmaya devam edecek." diye konuştu.

"Suçlulara karşı mücadele sürecek"

Yerlikaya, İçişleri Bakanlığında bir yılı geride bıraktığına değinerek şöyle konuştu:

"Başta bölücü terör örgütü olmak üzere, tüm terör örgütlerine, organize suç örgütlerine, sözüm ona şehir eşyası diye kibirlenenlere, zehir tacirlerine, düzensiz göç ve bunlara vesile olan kaçakçı organizatörlerle, kişilere ve mallara karşı işlenen suçlarla kendimizle yarış halinde olmaya, güvenlik kuvvetlerinde jandarma ve emniyetteki arkadaşlarımızla gece gündüz demeden devam edeceğiz. Destek ve dualarınız bizim en büyük heyecanımız. Size layık olmak için gayret gösteriyoruz, çok ama çok daha iyi olacağız. Dünyanın en huzurlu ve en güvenli şehirleri bizim şehirlerimiz olacak."

Bakan Yerlikaya, Filistinlilerin en kısa zamanda feraha, kurtuluşa ve barışa ulaşması için de dua ettiklerini kaydetti.

Programda, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve milletvekilleri de konuşma yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Sorun sende değil bakanım sen gereğini yapıp yakalıyorsun ama işin hukuki yönünden durum tam bir rezalet.

Sırıdsatlı Oguzsoyu. ...

Yeni işadamı diye yeni yetmelerin enflasyon adı altinda zengun ettikleri, Fetöden atılan avukat hakim savcilarin kanun boşluklarinı bilip esnafları iflas ve aninda ciro edeni nasıl haciz edip yok ettiklerini ve esnafı bu kanun bilenler ile iş adami sıfatindaki esnaflara yol actiklarinı 15 temmuz 2016 dan sonra konyada nasil oyun oynadıklarını da buz gibi biliyorsun bakanım. Amma şikayet edme siyonist kanunu ile şikayet bekliyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23