• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçimizdeki sapkın sevicilere ibretlik mesaj Rusya'dan!

Yeniakit Publisher
2023-09-17 22:05:00 - 2023-09-17 23:20:55
İçimizdeki sapkın sevicilere ibretlik mesaj Rusya'dan!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı sosyolog ve düşünür Aleksandr Dugin, LGBT sapkınlığına karşı düzenlenen "Büyük Aile Buluşması'na video mesaj gönderdi.

Konuşmasına "Sevgili Türk dostlarım LGBT'nin normalleşmesine karşı bu buluşmayı düzenlediğiniz için çok mutluyum." diyerek başlayan Dugin, "Buraya farklı partilerden ve siyasi hareketlerden insanların katılmasına çok seviniyorum. Çünkü bu sadece geleneksel İslami dini değerlerini korumaya çalışan dindar insanların bir meselesi değil." ifadelerini kullandı.

Dugin, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu, cinsiyetler arası normal ilişkiyi korumaya çalışan, aileyi korumaya çalışan ve insanların haysiyetini korumaya çalışan tüm insanların mücadelesidir. Öyleyse görüşleriniz, kararlarınız, cesaretiniz, adalet duygunuz ve normaliteyi savunmanız için sizi tebrik ederim. Tanrının insanı bir kadın ve bir erkekten (Adem ve Havva) yarattığı açıktır. Türkiye'de adalet için mücadele veren gelenekçi savunucuların bu belaya, bu sapkınlığa karşı birleşme eğiliminde olmasından çok mutluyum."

Dugin'in konuşması içimizdeki CHP, İYİ Parti, DEVA, TİP, HDP gibi partilere ibretlik olarak gösterildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

asa

YUKARIDA ZIKRETTIGINIZ ORGUTLERI KIM DESTEKLERIYOR... yani bunlarin solla molla alakası yok...parayi verene kopeklik ederler...

Vatandaş

Helal olsun Dugin seni tebrik ediyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23