• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçimizdeki "İrancıların" nefesini kesecek sözler!

Yeniakit Publisher
2024-04-08 15:58:00 -

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Türkiye’nin İsrail ile işbirliğine devam ettiğini savunup İran propagandası yapan kesime sert tepki gösterdi.

Katıldığı canlı yayında, Filistin’in en büyük ticaret ortağının yüzde 82 ile İsrail olduğunu vurgulayan Karagöz, Gazze’ye gönderilen ürünlerin Aşdod Limanı’ndan geçmek zorunda kaldığını söyledi.

Filistin’e yardım gönderebilmemiz için İsrail gümrüğünden geçilmesinin zorunlu olduğunun altını çizen genç gazeteci, Gazze’ye Türkiye’nin en büyük yardımı sağladığını, devletin her türlü imkanlarının seferber edildiğini belirtti.

Aynı zamanda Karagöz, İran’ın bölgede ABD ile müttefik olduğunu, İsrail’e yönelik tehditlerin sözde kaldığını, Filistin için hiçbir somut harekette bulunmadığını söyledi ve, “İran en büyük Filistin destekçisi, Türkiye de İsrail işbirlikçisi oluyor. Yok öyle şey!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

salih

abicim yormayın kendinizi böyle hakeder bir toplum başına gelecekleri, o kadar masum bebek çocuk katledildi starbocks kahvesinden vazgecemeyenler var, bırak ne halimiz varsa görelim, imamoğlu bu iş bilmezlikle yeniden seçilmişse artık olan olmuş

Mustafa Kümbet

Rabbim yolunu açık etsin sayılarınız artsın var ollll
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23