• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sırrı ortaya çıktı: Saç beyazlamasının çözümü! İşte İbn-i Sina'dan o 2 doğal yağ

Yeniakit Publisher
2024-06-14 21:01:00 - 2024-06-15 09:09:00
 Sırrı ortaya çıktı: Saç beyazlamasının çözümü! İşte İbn-i Sina'dan o 2 doğal yağ

Saç beyazlaması sorunu şimdi olduğu gibi geçmiş yıllarda da birçok insanın moralini bozuyordu. Nitekim İbn-i Sina'da asırlar öncesinden saç beyazlamasına karşı bazı doğal yağ önerilerinde bulundu. İşte İbn-i Sina'nın önerileri ile ilgili detaylar…

Saç beyazlaması problemi genetik nedenler de dahil olmak üzere birçok farklı sebepten dolayı ortaya çıkabilir. Ayrıca bu sorun şimdi olduğu gibi geçmiş yıllarda da birçok insanın moralini bozuyordu. Nitekim İbn-i Sina'da saç beyazlamasına karşı bazı doğal çözüm önerilerinde bulundu.

İBN-İ SİNA ÖNERDİ: SAÇ BEYAZLAMASINA DOĞAL ÇÖZÜM

İbn-i Sina saç beyazlaması problemine karşı 2 doğal yağ önerisinde bulundu. Ayrıca İbn-i Sina'nın önerileri, saç beyazlaması sorununun sırrı adeta ortaya çıktı bile dedirtebiliyor. Çünkü ünlü hekimin önerileri, saç beyazlaması problemine karşı yardımcı olabiliyor. İşte söz konusu 2 doğal yağ, çörek otu ve ban otu yağı.

Çörek Otu: Saç kırılması, saç derisindeki kaşıntı ve kepek problemine karşı yardımcı olabiliyor. Öte yandan saçlara parlaklık etkisi kazandırabiliyor. Ayrıca saç beyazlamasına karşı faydalı olabiliyor.

Ban Otu Yağı: İbn-i Sina'nın da önerdiği ban otu yağı, saç beyazlaması sorununa karşı faydalı olabiliyor.
Not: İbn-i Sina'nın asırlar öncesinden tavsiye ettiği ban otu yağı ve çörek otu, her cilt yapısında farklı sonuçlar ortaya çıkartabilir. Bu nedenle beyazlamanın yüzde 100 çözümü olarak gösterilmez. Öte yandan alerji etkisi oluşabilecek ve farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak çörek otu ve ban otu yağını tercih etmeleri önerilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23