• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB göz yumdu Bakanlık gerekeni yapıyor Vaniköy'deki yıkımdan son görüntüler

Yeniakit Publisher
2024-09-04 13:52:00 -
İBB göz yumdu Bakanlık gerekeni yapıyor Vaniköy'deki yıkımdan son görüntüler

Üsküdar Vaniköy'de CHP'li İBB'nin göz yumduğu Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde izinsiz inşa faaliyetlerinin gerçekleştirildiği alandaki ruhsatsız, kaçak yapılar için yıkım işlemleri başladı. Yıkım çalışmaları havadan dronla görüntülendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekipleri, yasal düzenlemelere aykırı inşaat faaliyeti gerçekleştirildiği tespit edilen ve inşaat çalışmaları durdurularak mühürlenen kaçak yapılar bugün yıkım işlemleri başlatıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği ‘Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kaçak yapıların yıkım işlemi sürüyor. Yıkım çalışmaları ise dronla görüntülendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yorumlar

İmar kanununa, göre kaçak yapı yapan veya ruhsatlı yapıda ruhsat harici veya ruhsata aykırı imâlatlar için yapı sahibi, yapı müteahhidi, yapı denetim firması ve kaçak yapıya göz yuman belediye başkanları ve ilgili belediye çalışanları hakkında soruşturma açılır, ilgili kanun hükümlerine göre cezai işlem uygulanır. Merak ediyorum yasanın bu açık ve net olan maddesine göre, sn İmamoğlu ve diğer sorumlular hakkında soruşturma açılıp cezai işlem uygulanacak mı??? Yoksa yandaş ve FONDAŞ medya, Ekrem bizim Has adamımızdır; O'na dokundur

altınoluklu emekli

edremit bölgesinde kaz dağlarındaki villa malikane otel motel talanları ne zaman son bulacak ve onlarında yıkımını görecekmiyiz özellikle küçük kuyudaki anayol üzerindeki sit alanı olan zeus altlarının altına yapılan villalar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23