• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Huzur, ticaret ve zenginlik’ bir bütün

Yeniakit Publisher
2014-10-14 08:13:00 - 2014-10-14 07:48:02
‘Huzur, ticaret ve zenginlik’ bir bütün

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilere ilişkin, “Bugün milletimizin arasına nifak sokulmasına, evlatlarımızın yeniden böyle bir oyuna kurban gitmesine izin veremeyiz. Kendi geleceğimize, kendi huzur ve zenginliğimize kastedilmesine müsaade edemeyiz. Bu oyunu bozmak zorundayız” dedi.

YENİ AKİT / ANKARA - TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilere ilişkin, “Bugün milletimizin arasına nifak sokulmasına, evlatlarımızın yeniden böyle bir oyuna kurban gitmesine izin veremeyiz. Kendi geleceğimize, kendi huzur ve zenginliğimize kastedilmesine müsaade edemeyiz. Bu oyunu bozmak zorundayız” dedi.

TOBB İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Davutoğlu’nun gerek Dışişleri Bakanlığı, gerekse Başbakanlığı döneminde kadim devlet geleneğinin önemli ilkelerinden istişareye büyük önem verdiğini, sadece Başbakanlığı döneminde 3 kez sosyal tarafı oluşturan bu kuruluşlarla bir araya geldiğini belirtti.

HÜKÜMETE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hisarcıklıoğlu, konuya büyük bir hassasiyet gösteren Başbakan Yardımcısı Akdoğan’a da şükranlarını sundu. Son günlerde Türkiye’de istenmeyen görüntüler yaşandığını dile getiren Hisarcıklıoğlu, “Kendi şehrini yakıp yıkan, kendi insanının canına kasteden bir akıl tutulması yaşanıyor” diye konuştu.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet dileyen, saldırıya uğrayan esnaf ve vatandaşlara şifa temennisinde bulunan Hisarcıklıoğlu, evi, işyeri yağmalanan, bu süreçte mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için başlattığı hızlı çalışmadan dolayı hükümete teşekkürlerini iletti.

Türkiye’nin birliği ve kardeşliğini her türlü çatışmadan uzak tutmanın herkesin görevi olduğunu, israf edilen toplumsal enerjinin farkına varılması ve Türkiye için ortak geleceğe yönelik çalışmaların devam etmesi gerektiğini vurgulayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu özetle şöyle konuştu:

HEDEFE ULAŞMANIN İLK ŞARTI

 “Türkiye’yi bütün bu coğrafyadaki huzur, istikrar ve zenginliğin teminatı yapmak zorundayız. Bunu da ancak 78 milyon hep birlikte başarabiliriz. İşte bütün bu hayallere, hedeflere ulaşmanın ilk şartı huzurdur. Çünkü huzur, ticaret ve zenginlik birbirinden ayrılmayan bir bütündür. Huzur olmadan ticaret olmaz, ticaret olmadan zenginlik olmaz.”Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23