• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Husiler'den İsrail'in alçak saldırısına ilişkin açıklama

Yeniakit Publisher
2024-07-21 10:44:00 -
Husiler'den İsrail'in alçak saldırısına ilişkin açıklama

Siyonist İsrail'in Yemen'e başlattığı saldırılardan sonra Husiler, sert bir açıklama yaptı.

Husiler tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in saldırıları karşısında geri adım atılmayacağı vurgulandı. Husiler, Gazze başta olmak üzere masum Filistin halkına destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yemen'deki Husiler tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bismillahirrahmanirrahim

Yüce Allah şöyle buyurmuştur: {Kim size saldırırsa, siz de ona, size saldırdığı gibi saldırın. Allah salihlerle beraberdir. Yüce Allah doğruyu söylemiştir.

İsrail, acımasız bir saldırı başlattı ve kıyı kenti Hudeyde’de elektrik santralini birkaç baskınla hedef aldı. Ayrıca tamamı sivil hedefler olan Hudeyde limanını ve yakıt tanklarını da hedef aldı.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, bu bariz saldırıya karşılık verecek ve Cenab-ı Hakk'ın yardımıyla İsrail’in hayati hedeflerini vurmaktan çekinmeyecek.

Sonuçları ne olursa olsun, Gazze'deki kardeşlerimize destek operasyonlarını durdurmayacak

Cenab-ı Hakk'ın yardımıyla, saldırı durana ve kuşatma kaldırılıncaya kadar bu düşmanla uzun bir savaşa hazırlanıyoruz.

İsrail'in Yemen'e yönelik saldırganlığı, tüm ümmetin Filistin davasını desteklemek, İsrail saldırganlığını reddetmek ve Gazze'deki mazlumların kanı için zafer kazanmak amacıyla ciddi eylemlerde bulunmasını gerektirmektedir.

Büyük Yemen halkı, liderliği ve silahlı kuvvetleriyle, geçmiş yıllarda nasıl zorlukların üstesinden geldiyse, Allah'ın yardımıyla da bu zorluğun üstesinden gelecektir.

Allah bize yeter, O, en iyi koruyucu ve en iyi yardımcıdır.

Yaşasın özgür, aziz ve bağımsız Yemen

Zafer Yemen'in ve bu milletin tüm özgür insanlarınındır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

İsrail Yemen’i Hizbullah İsrail’i vurdu öyle mi? Bölgede ve dünyada oynanan bu Siyonist kurguya hala inanan varsa ya ahmaktır ya hain. İkisinden de mümin olmaz. 44 yıldır İran, İsrail ve ABD'ye ne zarar verdi ki MOSSAD'ın oyuncağı Şii Husiler ile taşeron Şii terör örgütü Hizbullah İsrail'e ne zarar versin? Hamas ve İzzettin El Kassam Tugayları Sünni oldukları için İslam aleminde Sünni İslam'ın değil, tarihi kadim Siyonist Haçlı Batı işbirlikçisi ve dalalet fırkası sapkın Şii inancının lider paradigma olmasını isteyen İsrail bu kurguyu, tiyatroyu sahneye koydu. Aslında Siyonist tezgah belli. Hamas'ın zaferi demek Türkiye'nin yani Ehli Sünnetin zaferi demek. İsrail, Hamas ve İzzettin El Kassam Tugayları'nın muhteşem zaferini Şii Husiler ve Hizbullah ile itibarsızlaştırmak istiyor. Buna aldanan o kadar çok eşek var ki...

Anadolu

Allah'ım Müslüman ülkelerin birlik içinde hareket edip bu lanetli kavmi ve bu lanetli köpeklerin ağbabalarını yok etmeyi, bizlere nasip et. Amiiin, amiiin, amiiin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23