• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hulki Cevizoğlu'ndan CHP'li gençlere: Kılıçdaroğlu PKK derse...

Yeniakit Publisher
2023-04-19 03:46:00 - 2023-04-19 14:18:01
Hulki Cevizoğlu'ndan CHP'li gençlere: Kılıçdaroğlu PKK derse...

AK Parti İstanbul milletvekili adayı gazeteci Hulki Cevizoğlu, terör örgütü PKK üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirip CHP'li gençlere çağrıda bulundu.

AK Parti İstanbul milletvekili adayı gazeteci Hulki Cevizoğlu, katıldığı canlı yayında HDP destekli 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"HDP'yi kızdırmamak için PKK diyemiyor"

Cevizoğlu açıklamasında, ''Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyen CHP, Atatürk'ün terörle nasıl mücadele ettiğini biliyor. CHP lideri HDP'yi kızdırmamak için PKK diyemiyor. PKK derse, PKK'nın ne olduğu sorulacak. PKK'nın bebek katili olan bir terör örgütü olduğu ortaya çıkacak. O zaman siz bunların siyasal uzantısı olan ve senin gibi PKK terör örgütü diyemeyen 'HDP'yle ne işin var bu nasıl Atatürkçülük' diye soracaklar. Sevgili genç arkadaşlarımız. Bu dediklerimizi arasınlar tarasınlar. Atatürkçülüğe yakışacak bir şey midir bu?'' diye tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Hulki Cevizoğlu kardeşimizi, uzun yıllar takip eden birisi olarak, vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında, hayırlı, isabetli çok güzel olan yolu seçerek siyasete girmesinden halk olarak sevinçliyiz, çünkü böylesi samimi vatan sever insanlara bu vatanın ihtiyacı var.

Ali Hoca

Uzaktan bakınca, veya medyadan izleyince farklı görünebilir durum. PKK nin bölgede bazı yerlerde hakim olduğu veya sözünün geçtiği zamanlarda, o bölgede yaşayan bir Kürt olarak yazıyorum. Halkın üzerine nasıl baskı kurduklarını,genç kızları haydi nöbete diye nasıl zorla götürdüklerini, itiraz edenleri nasıl infaz ettiklerini ancak biz biliriz. O yüzden o bölgede yaşayan insanları şimdiden bir endişe,korku sarmıştır. Bölgeden uzak, sadece Erdoğan nefretiyle Kılıçdaroğlu na oy vermeyi düşünenler, memleketin geri dönülmez bir noktaya gideceğini unutmayın. PKK nin, HDP nin yaptıkları açıklamaları hepiniz görüyorsunuz.Bu açıklamaların anlamı Türkiye sınırlarının değişmesidir. O kadar mı bu topraklar size yük geliyor ki verip kurtulmak istiyorsunuz? Keşke demek olanı duzeltmez .Biz hatırlatmış olalım.Karar sizin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23