• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hükümet şeytan taşlamaktan tavaf yapmaya vakit bulamayacak mı?

Yeniakit Publisher
2014-05-05 10:58:00 -
Hükümet şeytan taşlamaktan tavaf yapmaya vakit bulamayacak mı?

Gazetemizin bugünkü Okur Postası köşesinde AK Parti iktidarının 12 yıllık geçmişini değerlendiren Osman Demir, "Ne kadar da şeytanı bol bir ülke imişiz. Son 12 yıllık AK Parti dönemine bakacak olursak, bu şeytan taşlama meşguliyetini de çokluğunu da görebiliriz.. Seçimler yapıldı, AK Parti 1. parti olarak tek başına iktidar çoğunluğunu elde etti. Acaba Cumhurbaşkanı, hükümet kurma görevini verecek mi?, Asker buna izin verir mi?. konuşmaları yapılıyordu.. Bugün oldukça abes duruyor, sanki, 70 yıl öncesi gibi geliyor ama, tam da böyleydi durum.." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Ne kadar da şeytanı bol bir ülke imişiz.
Son 12 yıllık Ak Parti dönemine bakacak olursak, bu şeytan taşlama meşguliyetini de çokluğunu da görebiliriz.. Seçimler yapıldı, Ak Parti 1. parti olarak tek başına iktidar çoğunluğunu elde etti. Acaba Cumhurbaşkanı, hükümet kurma görevini verecek mi?, Asker buna izin verir mi?. konuşmaları yapılıyordu.. Bugün oldukça abes duruyor, sanki, 70 yıl öncesi gibi geliyor ama, tam böyleydi.

Cumhurbaşkanı Sezer, bazı bakanları onaylamayarak başladı işe, çıkarılan yasaları veto ederek sıkı muhalefete ve engellemeye devam etti.
Zaten devletin kurumları, AYM, YÖK, YÜKSEK YARGI, ORDU, BAROLAR ve birçok önemli STK’lar sıkı muhalefetteydi.

Atatürkçülük elden gidiyor, şeriat geliyor, yaşam tarzımız tehlike ve tehdit altında, İran oluyoruz, yok Malezya olacağız, içi boş sığ eleştiriler medya eliyle pişirilip, kabartılıp, işlendi.
Her türlü vesayet ve baskı had safhadaydı.

Darbeci askerler, hiç de boş durmadı, birçok darbe hazırlıkları yaptılar. Danıştay cinayeti işlenerek, başbakana, hükümete mal edilmeye çalışılarak, yeni bir KUBİLAY olayı daha tezgahlamak istediler. Ekonomi allak bullak oldu, sermaye kaçışı yaşatılarak faizler 3 günde iki katına çıkarıldı. Olmadı ülkemizin 1. ve iktidar partisine kapatma davasını açtılar. Zaten ne zaman istemedikleri bir hamle yapacak olsa, Demokles’in kılıcı gibi duruyorlar ve tehdit ediyorlardı. Halk desteği % 50’YE DAYANMIŞ PARTİ kapanmanın eşiğinden döndü. Faizler fırladı, borsa çöktü, yatırımlar durdu.

Cumhurbaşkanı ve kurumların vesayet ve baskısından kurtulduk, artık iş, icraat zamanı demeye kalmadı, YARGI DARBESİ İLE hükümet kuşatılıp kilitlenmeye çalışıldı. 2007 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde meşhur 367 ucubesi çıkartılarak şapkadan tavşan misali bir kriz çıkarttılar. Aynı zamanda doğudan her gün karakol baskınları, mayın ölümleri ile şehit cenazeleri getiriliyor, iç siyaset dizayn edilmeye çalışılıyordu.

Bununla eşzamanlı olarak CUMHURİYET MİTİNGLERİ TERTİP EDİLDİ.. Protestolar kurumlar ve basın eliyle desteklendi.. Dönemin YÖK Başkanı, GÜRÜZ, İstanbul Üniv. Rektörü ALEMDAROĞLU, EMEKLİ PAŞALARLA BİRLİKTE ‘’ORDU GÖREVE ‘’PANKARTLARI ALTINDA YÜRÜDÜLER.

Erken seçim kararı alınarak , halktan alınan güçlü destekle bu da aşıldı. Ardından YARGI DARBESİNİ engellemek için anayasa referandumu yapıldı, kabul edildi.
Artık vesayetler bir bir kalktı, sivil irade çok güçlü şimdi rahat çalışır derken, GEZİ PARKI OLAYLARI TEZGAHLANARAK büyük bir dış destek kalkışmayla cnn canlı yayınları ile hükümet yıkılmak istendi. Çok iyi hazırlanmış bir kirli bir SİYASET MÜHENDİSLİĞİ çalışmasıydı. Çok taze olduğu için çok anlatmaya gerek yok.
Allah’ın yardımıyla milletin sağduyusu ile Başbakanın yönetimi ile o da çok şükür aşıldı.

E.. artık şimdi artık bitti, bir şey kalmadı demeye kalmadı ki, GÜLEN ÖRGÜTÜ CIAmaat yıkım ihalesini almış bir şekilde hükümete operasyona kalktı.. Yıllardır yapılan dinlemeler, casusluklar, devlete paralel yapılanmalar.. Bu arada tabii ki hükümet çalıştı bu kadar işleri yaptı, birde bunların olmadığını düşünün, neler yapılırdı. Ama bu kadar engelleme, bu kadar hainlikler, işbirlikleri, çökertme yıkma operasyonları olur mu Allah aşkına.. ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN, TAVAF YAPMAYA VAKİT BULAMAYACAK MIYIZ?

Ne kadar da çok şeytanlarımız varmış..

Osman Demir / Akit Gazetesi Okur Postası

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23