• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDAPAR’dan Filistin açıklaması!

Yeniakit Publisher
2024-04-12 15:36:00 -
HÜDAPAR’dan Filistin açıklaması!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin, "Filistin'de çok ciddi acılar yaşanıyor ama ümitsiz değiliz, zulüm kaybedecek." dedi.

Yapıcıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden partisinin Malatya il başkanı Mehmet İlker Dönmezer'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kernek Karagözlüler Camii altındaki taziyeevinde Dönmezer'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyen Yapıcıoğlu, Mehmet İlker Dönmezer'i erken kaybettiklerini belirterek, bu yüzden yaşadıkları hüznü anlattı.

Konuşmasında bugün İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ederek gıyabi cenaze namazı kıldıklarını belirten Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Filistin'de çok ciddi acılar yaşanıyor ama ümitsiz değiliz, zulüm kaybedecek. Bunu yakinen biliyoruz. Aslında bu kadar vahşileşmesi onun sonunu yaklaştırdığına inanıyoruz. Onun çaresizliğinin alametidir. Savunmasız kadın, çocuk, yaşlı ve sivil insanların, elinde silah olmayan insanların üzerine bomba yağdırması onun acizliğinin ve kaybetmeye yakın oluşunun inşallah alametidir. Onlar Gazze'yi insansızlaştırmak ve bu şekilde tamamen işgal etmek istiyorlardı. Fakat 7 Ekim'den bu yana belki 40 binden fazla şehit, 100 binden fazla yaralı ama o daracık Gazze'de bundan dolayı o toprakları terk edip kaçanların sayısı korkudan dolayı İsrail'i terk eden Yahudilerin sayısından çok çok daha azdır."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cok meraklıysanız siz gidin

bence türkiyedeki gazzeye gidecek insanları ürdüne mısıra lübnaana susudi arabistana bırakıp ordan gitsinler bakalım ordaki arap ülkelri gönderiyormu korkudan israil korkusundan.suriye üzerinden gitmeye calısanları suriye hükümeti hepsini hapse atıyor

Gültekin

YAPICIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINA HALK OLARAK KATILIYORUZ, ZULÜM PAYİDAR OLAMAZ, DÜNYADA YAŞANMIŞ ÇOK ÖRNEKLERİ VAR, ÖRNEĞİN YAKIN TARİHİMİZDEKİ RUMLARIN KIBRIS KATLİAMLARI, SONUÇ BAĞIMSIZ BİR DEVLET, İNŞALLAH FİLİSTİN'DE VE GAZZE'DE YAŞANANLAR ACI DA OLSUN BU KATLİAMLARIN BAĞIMSIZ BİR FİLİSTİN DEVLETİN İŞARET FİŞEKLERİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ, TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR, DÖKÜLEN MASUM KANLAR, VERİLEN ŞEHİTLER GERİDE KALAN DİN KARDEŞLERİN BAĞIMSIZ BİR VATANA KAVUŞMALARI İÇİN ÖLDÜKLERİNE İNANIYORUZ, AYNEN ÇANAKKALE'DEKİ ŞEHİTLERİMİZ GİBİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23