• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDA PAR'dan Özgür Özel'e tokat gibi sözler!

Yeniakit Publisher
2023-04-06 20:07:00 - 2023-04-06 21:07:54
HÜDA PAR'dan Özgür Özel'e tokat gibi sözler!

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, iki yüzlülüğünü ortaya koyduğu CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tokat gibi sözlerle yüklendi.

14 Mayıs seçimine ilişkin değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, 6'lı masa bileşenlerini eleştirdiği açıklamasında, "Boşuna çırpınmayın, Medeniyet değerlerimizle ve kültürümüzle barışık olan HÜDA PAR, tüm planlarınızı boşa çıkaracaktır" dedi.

"HÜDA PAR’ın meclise girecek olması sizi ve savaş baronu ortaklarınızı çok tedirgin ediyor, farkındayız." diyen Tanrıkulu, "Uykularınız kaçıyor ama haksız da sayılmazsınız. Çünkü hakikatin gür sedası ile inşallah yakında sizi rahatsız etmeye geleceğiz. Her zaman olduğu gibi sandık size 'sonun başlangıcı' için şakırdıyor" ifadelerini kullandı.

'Korkunun ecele faydası yok'

Şeyhmus Tanrıkulu, "Sonun başlangıcı" sözü için "tehdit" yorumunda bulunan Özgür Özel'i de eleştirerek, şöyle devam etti:

Evet, bu sözümüm İslam düşmanı ve aile karşıtı bütün ahlaksızların tepkisini çekeceğini biliyordum. Ancak biri var ki herkesten önce üzerine alınıp, suçluluk psikolojisiyle kamuoyuna açıklamada bulundu ve sonun başlangıcı sözümü tehdit olarak lanse etti. O zaman demezler mi arkadaş yoksa sen Erdoğan’a sonun başlangıcı dediğinde tehdit mi etmiştin. Buradan sana sesleniyorum; Özgür Özel, korkunun ecele faydası yok.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

HÜDA PAR'ı kendi pis çarkın içine alamayanlar, şimdi çamur atarak karalamaya çalışıyorlar, CHP'liler ne kadar çapalarsa çapasınlar, her iftiralarında kendileri batdıklarının farkında bile değiller, çünkü siyasi hırsları onları yeyip bitiriyor.

us

helal sana bu kitapsız kur'an düşmanı kendini bi halt sanıyor ALLAH tuzak kuranların en hayırlısıdır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23