• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hollanda’daki Türk işadamları birlikte hareket edecekler

Yeniakit Publisher
2013-03-09 19:24:00 - 2013-03-09 19:24:31
Hollanda’daki Türk işadamları birlikte hareket edecekler

Hollanda’da faaliyet gösteren Türk işadamları, belirli noktalarda birlikte hareket edebilmek için ortak bir çalışma grubu oluşturulmasını kararlaştırdı.

ROTTERDAM - Hollanda’da faaliyet gösteren Türk işadamları, belirli noktalarda birlikte hareket edebilmek için ortak bir çalışma grubu oluşturulmasını kararlaştırdı.
Hollanda Türk İşadamları Derneği’nin (HOTİAD) düzenlediği istişare toplantısında bir araya gelen ve aralarında Hollanda Genç İşadamları Federasyonu, MÜSİAD ve TÜMSİAD’ın Hollanda şubelerinin de bulunduğu 8 ayrı kuruluşa ait temsilciler, seslerini duyurabilmek ve sorunlarına etkili çözüm bulabilmek için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurguladı.  
HOTİAD Başkanı Hikmet Gürcüoğlu, uzun zamandır işadamları olarak ortak neler yapabilecekleri konusuna kafa yorduklarını belirterek, prensip olarak oluşturulmasına karar verilen çalışma grubunun ilk etapta dernekler arası koordinasyonu sağlamaya çalışacağını söyledi.
Daha sonra, ortak yapabilecekleri diğer çalışmaları değerlendireceklerini anlatan Gürcüoğlu, Hollanda’da Türk işadamlarına ait derneklerin birlikte hareket etmesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.  
Ticari ve sosyal alanlarda zaman zaman ortaya çıkan sorunların çözümüne katkıda bulunmaya çalıştıklarını da kaydeden Gürcüoğlu, “Bu toplumda kendimizi ve sesimizi hissettirmemiz lazım. Hele ekonomide ve ticarette varsanız, yükleri paylaşıyorsanız o zaman daha çok hissedilmeniz lazım. Türk toplumunun hissedilmesini sağlayacak olan bu tür derneklerdir” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23