• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hizbullah'tan korkuyorlar! İsrail'den Lübnan açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-10-15 19:24:00 -
Hizbullah'tan korkuyorlar! İsrail'den Lübnan açıklaması

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in Lübnan'la olan kuzey sınırında bir savaşla ilgilenmediğini belirterek, 'Kuzeyde bir savaşla ilgilenmiyoruz, durumu tırmandırmak istemiyoruz' dedi. İsrail daha önce Lübnan'a kara harekatı düzenleyip hiç bir sonuç elde edememişti. Hizbullah İsrail ordusuna ağır darbe indirmişti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in Lübnan'la olan kuzey sınırında bir savaşla ilgilenmediğini belirterek, "Kuzeyde bir savaşla ilgilenmiyoruz, durumu tırmandırmak istemiyoruz” dedi.

Lübnan’dan İsrail’in kuzeyine aralıklarla düzenlenen saldırıların ardından açıklama yapan İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in Lübnan'la olan kuzey sınırında bir savaşla ilgilenmediğini belirtti. Gallant, "Kuzeyde bir savaşla ilgilenmiyoruz, durumu tırmandırmak istemiyoruz. Hizbullah savaş yolunu seçerse bunun bedeli çok ağır olacaktır. Ama kendini dizginlerse duruma saygı duyarız ve her iki taraftan da ateş açılmasına rağmen her şey olduğu gibi devam eder” dedi.

Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine 20 roket fırlatılmıştı

Hamas tarafından yapılan son açıklamada, Lübnan’dan fırlatılan 20 roketle İsrail’in kuzeyindeki Nahariya kentinin hedef alındığı bildirilmiş, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) ise Lübnan'dan atılan 9 roketin İsrail topraklarına geçtiğini belirtmişti. IDF, 5 roketin etkisiz hale getirildiğini ve 4 roketin boş arazilere düştüğünü ifade etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

İSRAİL'İ YÖNETEN SİYASİLER GERÇEK DEVLET ADAMLARI OLSAYDI, HER GÜN KORKUYLA YAŞAMAKTANSA, HER GÜN GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYI GEREKTİREN SİYASETİ UYGULARDILAR AMA BUNU HAK ETMEDİKLERİ İÇİN ALLAH ONLARA BU HUZURU NASİP ETMİYOR.

niye korksunlar

zora geldimi atar klasik belirli bölgelere nükleer silah ne arap koyar ne ülke koyar danısklı dövüş iran ve israil bulmus arapları futbol oynuyorlar biri silah veriyor diğeri silah deniyor olan garibanlara oluyor türkiye ve katar insani yardım yapar iran silah veriri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23