• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın Cuma günü yayınlanacak konuşmasından görüntüler yayınladı “Biz İsrâiloğulları’na kitapta şunu bildirdik”

Yeniakit Publisher
2023-11-01 09:35:00 -

Lübnan'daki Hizbullah Örgütü, ülkenin güney sınırındaki operasyonlarda 120 İsrail askerini vurduklarını, 9 tankı imha ettiklerini ve bir insansız hava aracını düşürdüklerini duyurmuştu. Hizbullah, Cuma günü yayınlanacak konuşmasından görüntüler yayınladı.

Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın Cuma günü yayınlanacak konuşmasından görüntüler yayınladı. Yayınlanan görüntülerde İsra suresinin 4. Ve 5. Ayetlerini okunuyor.

İsra 4 ve 5: Biz İsrâiloğulları’na kitapta şunu bildirdik: Doğrusu siz yeryüzünde iki kez bozgunculuk çıkaracak ve gerçekten büyük bir taşkınlıkla büyüklenip azacaksınız. Vakti geldiğinde kullarımızı üzerinize yollayacağız ve onlar sizi öldürmek için her tarafı didik didik arayacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan

Belgrad ormanlarında kaybolmuşlar

müslümanlık ve hizbullah

gülesim geldi iran yanlısı şia bir örgüt sünnileri asla sevmez ırakta suriyede öldürdükleri müslüman sayısı belli değil suriyede fatımuyyu benzeri örgüt iismler ırakta hasdi sabiler iran ne emerederse onu yaparlar tememl amac iranın akdenize acılmasını bağlantısını sağlamak bölgede sia devleti olusturmak(acaba içinde türkieyede varmı siz arastrırın türkiyedeki bazı dini insanlar orada eğitilmişim 2012den beri sizlere soru)yani ne iran israile ne israile irana saldırmaz danısıklı dövüş teekkürler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23