• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hizbullah birçok noktayı vurdu!

Yeniakit Publisher
2024-07-17 11:06:00 -
Hizbullah birçok noktayı vurdu!

İşgal rejimi ile Lübnan Hizbullah'ı arasında gerilim artarak devam ediyor.

İşgal rejimi ile Lübnan Hizbullah'ı arasında gerilim artarak devam ediyor.
Hizbullah yaptığı operasyonlara dair şu bilgileri paylaştı:

"Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkını desteklemek ve onların yiğit ve onurlu direnişini desteklemek için Lübnan-Filistin sınırında "İsrail" düşman ordusunun konuşlandığı yerlere ve mevzilerine karşı çeşitli operasyonlar gerçekleştirdik.

1- "İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve özellikle Kfar Tibnit'te sivilleri hedef almasına karşılık, Kiryat Şmona yerleşimini (Al-Khalisa köyü) onlarca Katyuşa roketiyle hedef aldı.

2-"İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve özellikle sivilleri hedef almasına karşılık olarak Beit Hillel kışlasındaki El-Sahl Taburu'nun komuta merkezini Katyuşa roketleri ile hedef aldı.

3- "İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve sivilleri hedef almasına, özellikle de üç çocuğun ölümüyle sonuçlanan korkunç katliama yanıt olarak, Katyuşa roketleriyle Kabri yerleşimini hedef aldı.

4-"İsrail" düşmanının güvenli güney köylerine yönelik saldırılarına karşılık olarak "KfarHoshen", "Or HaGanuz", "Bar Yohai" ve "Meron" yerleşim yerlerini onlarca Katyuşa roketiyle hedef aldı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23