• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hiranur Vakfı iftirasını manşetten düşürmemişlerdi... FETÖ'cü doktoru haber bile yapmadılar!

Yeniakit Publisher
2023-09-19 16:10:00 - 2023-09-19 16:47:03

Hiranur Vakfı'na yönelik iftirayı günlerce manşetten düşürmeyen sözde çocuk hakları savunucusu Karar, Cumhuriyet, Sözcü gibi gazeteler, çocukları hipnotize ederek ailelerine iftira atmaları gerektiğini empoze eden FETÖ'cü doktoru görmezden geldi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, Hiranur Vakfı konusunda tüm mütedeyyinleri zan altında bırakmaya çalışan Karar, Cumhuriyet, Sözcü gibi gazetelerin, FETÖ'cü doktor skandalına sessiz kalmaları da masaya yatırıldı.

Murat Alan, Hiranur Vakfı'na ilk iftira atan BirGün'ün, FETÖ'cü doktor haberini kibrit kutusu kadar küçük bir metinle duyurduğunu gösterdi.

Karahasanoğlu ise şunları söyledi:

Hiranur Vakfı'na attıkları iftirayı 1 hafta manşetten indirmediler. Manşetten duyurdular hem de, böyle kibrit kutusu kadar değil.

Şimdi, "Bu gerçekler ortaya çıkarsa, bizim Hiranur Vakfı'nda nasıl bir operasyon çektiğimiz, dindar insanları nasıl tahkir ettiğimiz ortaya çıkar" diye haberi kısalttılar.

Murat Alan da, "Haber Cumhuriyet'te yok, Karar'da yok, Sözcü'de yok.." diye ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

İslamı kötülemek adına yapılanlar ABD ve AB istihbaratları tarafından planlı olarak yapılıyor. Fetöcü bu Dr. işin ispatı Camianında uyanık ve akıllı olması lazım. Aşırı iyi niyet olmuyor.

YORUM

BİZ GÜMÜŞEL HOCAYI SEVİYORUZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23