• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hindistan'da İslamofobi tekrar canlandı

Yeniakit Publisher
2023-07-24 02:34:00 -
Hindistan'da İslamofobi tekrar canlandı

Hindistan'da Müslümanlara yönelik saldırıların sık sık yaşandığı Hindistan'da skandal bir karar daha çıktı.

Hindistan Kuzey Demiryolları İdaresi, demir yolu hattı üzerinde bulundukları gerekçesiyle başkent Yeni Delhi'deki iki caminin 15 gün içinde yıkılması emri verdi.

India Today'in haberine göre, İdareden yapılan açıklamada, Bengali Market Camisi ve Babar Şah Takiye Camisi'nin "tren yolu hattı üzerine yasa dışı inşa edildiği" belirtildi.

Açıklamada, söz konusu camilerin 15 gün içinde yıkılması gerektiği, aksi halde cami yönetimlerinin "ağır sonuçlarla" karşılaşacağı belirtildi.

400 yıllık camiyi hedef aldılar

Babar Şah Takiye Camisi'nin Sekreteri Abdul Gaffar, yaptığı açıklamada, caminin yaklaşık 400 yıllık olduğunu belirtti.

Mescid Komitesi de her iki caminin de yüzlerce yıllık olduğuna işaret ederek, Demiryolu İdaresinin iddialarını reddetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yanlış

İslamfobisi değil İslam düşmanlığı

GANDİNİN MİRASINA DA İHANET EDEN BU HİNDU BARBARLARININ AKIL HOCASI AZMETTİRİCİSİ. EN SİNSİ SOYKIRIMCI KATİL ENTRİKACI İSLAM DÜŞMANI OLAN "İNGİLTERE'dir!!!!"

...hindistanı osmanlıdan koparmak için sapkın islam düşmanıdır bunlar....osmanlıya bağlı hindistanı kopararak kendi sömürge valiliği yapmak ve bugünlerdeki zalimliğin temellerini atmak için sapkın kadıyyanilik akımını bile kuran, israil için 1.dünya savaşını başlatan, kudüsü siyonist terör devletine veren, bugünkü israilin terörünü soykırımını işgallerini destekleyen İNGİLTEREDİR!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23