• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hindistan cevizi yağı yüze iyi gelir mi?

Yeniakit Publisher
2020-02-12 11:22:00 - 2020-02-12 13:07:30
Hindistan cevizi yağı yüze iyi gelir mi?

Hindistan cevizi yağı kullanım alanları oldukça geniş. Cilde uygulanması birçok uzman tarafından tavsiye edilmiyor. Vazelin ile aynı etkiyi bırakacağı için özellikle yağlı ciltlerin uygulamaması gerekir. Peki ama hindistan cevizi yağı yüze iyi gelir mi? Hindistan cevizi yağı saçta ne kadar kalmalı? Hindistan cevizi yağı ne işe yarar? İşte hindistan cevizi yağının doğru kullanım alanları...

Hindistan cevizi yağı kullanım alanları oldukça geniş. Cilde uygulanması birçok uzman tarafından tavsiye edilmiyor. Vazelin ile aynı etkiyi bırakacağı için özellikle yağlı ciltlerin uygulamaması gerekir. Peki ama hindistan cevizi yağı yüze iyi gelir mi? Hindistan cevizi yağı saçta ne kadar kalmalı? Hindistan cevizi yağı ne işe yarar? İşte hindistan cevizi yağının doğru kullanım alanları...

Birçok yararı bulunan hindistan cevizi yağını cilde direkt olarak uygulamak doğru bir karar değil. Özellikle yağlı ciltlerde gözeneklerin tıkanmasına sebep olacağı için, uygulamamak ya da bir maske şeklinde uygulayıp durulamak gerekir.

Saç derisi ve saç uçlarında oldukça büyük bir onarım sağlayan hindistan cevizi yağı, saçların uzamasını sağlar. Bu nedenle haftada bir kez hindistan cevizi yağı içeren bir maske uygulayarak saçlarınızın nem ve yağa doymasını, dolayısıyla hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz.

 

Hindistan cevizi yağı saça nasıl uygulanır?

Eğer saçlarınız yağlı ise; saç diplerinize hindistan cevizi yağı, zeytinyağını aynı miktarlarda karıştırıp, 10 damla çam terebentin yağı eklemelisiniz. Kuru ciltlerde aynı maskeyi uygulayabilirler fakat yağlı ciltler kesinlikle çam terebentin gibi uçucu bir yağ eklemelidirler.

Haftada bir kere uygulanması gereken bu maske minimum yarım saat maksimum bir gece bekletilebilir. Saç tipine göre değişiklik göstereceği için öncelikle bir kere denenmesi, sonra vaktin uzatılması tavsiye edilir. 

{realtion id:1061207 slug:'hindistan-cevizi-yagi-ne-ise-yarar'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23