• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hiç utanmaları yok! Yılmaz Özdil'in savunduğu isimler pes dedirtti

Yeniakit Publisher
2022-09-08 12:34:00 -
Hiç utanmaları yok! Yılmaz Özdil'in savunduğu isimler pes dedirtti

Sözcü'de köşe karalayan Yılmaz Özdil, AK Parti'ye saldırmak için barış akademisyenlerini bile savunmaya başladı. Yetmedi, kuyruğuna takıldığı CHP'nin helalleşme sözlerini de boşa çıkardı; başörtülü öğrencilerin fotoğrafını çekip fişleyen sözde Prof. Rennan Pekünlü'yü de aklamaya kalktı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, yoz kafasının, yasakçı - memleket düşmanı isimleri bile savunacak kadar iğrenç olduğunu yine gözler önüne serdi.

Türkiye'den bilim insanı çıkmadığını çünkü AK Parti'nin "düşünen insanları" hapse attığını ileri sürerek beyin yakan Özdil, başörtülü öğrencilerin fotoğrafını çekip fişleyen sözde Prof. Rennan Pekünlü'yü ve PKK'ya yönelik operasyon sırasında teröristlerin yanında yer alan "barış akademisyenleri"nden Füsun Üstel'i bile savundu.

Özdil'in tepki çeken yazısının ilgili bölümleri...

(...)

İsviçre Cern'de 8 bin biliminsanının ortak çalışması sonucu, 10 milyar dolara malolan hadron çarpıştırıcısıyla tarihi deneye başlandığı dönemde, Türkiye'nin en önemli astrofizikçilerinden Profesör Rennan Pekünlü'yü yobaz linciyle hapse atmışlardı.

Düşünenlerine pranga vuran, düşünmeyenlerin ülkesi burası.

(...)

Profesör Süheyl Batum'u hapse atmaya çalıştılar.

Profesör Ümit Kocasakal'ı hapse atmaya çalıştılar.

Profesör Örsan Öymen'i hapse atmaya çalıştılar.

Profesör Füsun Üstel'i hapse attılar.

Suriyelilere üniversitelerimizde akademisyen olarak kadro verilirken, kaçak Suriyeli kepazeliğini ortaya koyan Profesör Ümit Özdağ'ı hapse atmaya çalışıyorlar.

(...)

Varlığıyla onur duyduğumuz Profesör Celal Şengör'ün şahsi kütüphanesinde 30 binden fazla kitap var.

Kendisi de popüler bilim, tarih, felsefe, jeoloji konularında 32 kitap yazdı, bunlardan birinin adı, “Newton Neden Türk Değildi?

E, neden olacak değerli hocam…

Türk olsaydı, bunlar kesin tutuklardı!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

xxxxx

ümit özdağ NE hapsi ya HÜCREYE, .. Demokrasi varsa 17 yaşındaki yetim çocuğı nasıl öldürdürdüler, Darbeci ümit özdağ da  ALLAH cc versin cezasını ALLAH cc bildiği gibi yapsın iğrenç herifi.

Gültekin

Yılmaz Özdil, sizlerde çok iyi biliyorsunuz, güneş kadar parlak ve güneş kadar bütün insanları ısıtan Osmanlının tarihini dünyada bilmeyen yoktur, siz bunları nasıl sıradan tarih algısıyla, önemsizmiş gibi sağır sultanlığa soyunuyorsunuz? Müslüman Türk milleti olarak sizin gibi yazarlardan utanıyoruz, en azından bir yabancı kadar sağ duyulu olunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23