• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hesap ver Ekrem! İBB’nin ihmal bir can daha aldı

Yeniakit Publisher
2024-04-27 16:17:00 -

İBB’nin su katılmamış beceriksiz Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzünden 5 yaşındaki çocuk boğularak öldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye’si (İBB) 2019’da CHP idaresine geçtikten sonra binlerce liyakatli belediye personeli işten çıkarıldı. İBB’nin başına gelen Ekrem İmamoğlu, birçok yandaşını ve diyet borcu ödemek zorunda kaldığı partileri belediyeye doldurdu. 

İBB’de yaşanan yandaş istihdamı yüzünden belediyenin birçok departmanında iş bilmezlikler aldı başını yürüdü!.. Toplu taşımadan kazı çalışmalarına kadar birçok işte belediye çuvallamaya başladı. Bunun en son örneği Küçükçekmece’de yaşandı. 

Küçükçekmece'de bulunan bir parkta İBB ekipleri tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine 5 yaşındaki bir çocuk düşerek, hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Fatih Mahallesi Menekşe Sahil Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, parkta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince kazı çalışmaları yapıldığı sırada su birikintisi oluştu.

Parka oynamak için gelen 5 yaşındaki E.G. isimli çocuk ise su birikintisinin içine düşerek boğuldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen E.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise konuya ilişkin çalışma başlattı.

İmamoğlu İBB’sinin iş bilmezliği yüzünden 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, söz konusu “cinayet” nedeniyle kimlerin hesap vereceği merak konusu oldu!.. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Ne olacak ibb belediye başkanını görevdenmi alacaklar yok olan ölen sabıya oldu ailesine bu ülkede sadece ve sadece garibanlar sahip il sizler bedel ödüyor Ekrem İmamoğlu beş yıl İstanbul,a bir çivi çakmadı yine adamı seçti koyunlar

HII

BU SATILMIŞ … OY VEREN ALÇAKLARDA EN AZ EKREM ÌMANSIZOĜLU KADAR SUÇLUDURLAR ÜLKEMÌZDE VATAN HAİNLERİ TÜRKİYE DÜŞMANLARI HIRSIZLARA RÜṢVETCÌ ALÇAKLARA DAHA FAZLA ÜLKEMÌZÌ HORTUMLASIN DÌYE SOYSUN YESÌN BÌTÌRSÌN DÌYE BAṢA GETÌRÌYORLAR OYLARIYLA TERÖRİSTE KÖPEKLÌK YAPAN HAÌNLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23