• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her tahmini tutan Mert Başaran'dan dolar öngörüsü! 'İnşallah olmaz ama' dedi ve rakam verdi

Yeniakit Publisher
2023-03-24 15:32:00 -
Her tahmini tutan Mert Başaran'dan dolar öngörüsü! 'İnşallah olmaz ama' dedi ve rakam verdi

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, dolar kurunun enflasyon oranında artmasının ekonomi anlamında büyük önem arz ettiğini söyledi.

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, dolar kurunun seçime kadar küçük küçük artmasına müsaade edilmesi gerektiğini belirtti.

Ne Var Ne Yok kanalına konuk olan Mert Başaran, dolar kurunun seçimden sonra 25 liralı seviyelere gelebileceğini ifade etti.

İşte Mert Başaran'ın o sözleri:

Çok net konuşacağım. Dünyada Türkiye'deki dolar grafiği çok zor olur. Bir şekilde 'dolar baskı altında' demek bu. Doların enflasyon oranında artmadığı dönemlerde sıkıntı oluyor. Dolar aynı deprem gibi bir yerde patlayabilir. Biz doları bu şekilde böyle tutmaya devam edersek birden patlayabilir. Doların yavaş yavaş artmasına izin vermeliyiz. Seçimden sonra artık doların 25-26 seviyelere gelmesi muhtemel. Seçime kadar bence 19.30 civarı gireriz. Seçimi kim kazanırsa kazansın doların yavaş yavaş artmasına izin vermek zorundayız. Kur maalesef önemlidir. İnşallah olmaz ama tedbirli olalım. Ekonominin ayakta kalması için doların yavaş yavaş artmasını sağlamalıyız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OZCAN AKKAS

BEN GENELDE ALTIN CIYIM.ALTINI UZUN VADEDE(ENAZ 6 AYLIK) IYIBIR YATIRIM ARACI SAYILABILIR. AL-SATCI DEGILIM.SARI MADEN. ALTIN.KARA GUN DOSTU.O. EN VEFALI ARKADASTIR.

Cem

Muharrem incede 35 tl olacak diyor sanki başkanımızdan iyi biliyor peh peh peh
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23